Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 7 авг. 2011, 16:30 ч.

Чопър

  • 5 370
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте, поръчах си чопър и питането ми е някой ползва ли същия за да даде мнения?
Как се справя най-вече с ядките и семената?
Благодаря предварително!
Това е чопъра
http://technika.bg/product/3373/chopar-gorenje-s-400-ea.html
 Simple Smile

# 1
  • Мнения: 0
Оказа се че нямат наличен,та заръчах този!
http://technika.bg/product/3371/chopar-gorenje-s-400-b.html
Моля дайте мнение  Innocent

# 2
  • Мнения: 148
Ами аз съм ползвала дълго години от тези на телешопа .Счупих два.Отдолу на стъклото има едно желязно на което се закачат ножовете то след време се разлепва.Аз го залепя,изкара една седмица и пак се разлепи.Лошото е че се разлепи докато го ползвах и ножа се размести и счупи каничката.Но сега ще си купя пак,страхотно удобство е.Меля всичко,оправя се страхотно със ядки и семена,меля и месо но по-много малко количество.Откакто го счупих съм като със отрязани ръце.Хубавото е че може и на много ситно  а и на по-едро.Но тази цена ми се вижда доста скъпичка.Моят беше със 3 комбинации на ножове и кана за шайкове и разни други неша .Ако цената е само за него ми се вижда доста.

# 3
  • Мнения: 0
Струва ми се че е важен и наклона на ножа,а този както го виждате би трябвало да свърши по-добра работа от хоризонталните такива!Обяснението ми е че долния нож когато нарязва дадено зърно то се цепва примерно на две едната половина се насочва нагоре,другата надолу,благодарение на наклона си то за един оборот тази половинка се цепва на няколко пъти едновременно с двата ножа,а не да хвърчи във въздуха докато не си намери място за да се извърши нарязването!
Другото хубаво е, че 400W....
На мен ми трябва за мелене на зърна като коноп,царевица,просо,синап,тигров фъстък и т.н. като за едро смилане така и за малко по-финни миксове!
Надявам се да се окаже качествен,като го получа и изпробвам ще ви споделя!  Simple Smile

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 342
Струва ми се че е важен и наклона на ножа,а този както го виждате би трябвало да свърши по-добра работа от хоризонталните такива!Обяснението ми е че долния нож когато нарязва дадено зърно то се цепва примерно на две едната половина се насочва нагоре,другата надолу,благодарение на наклона си то за един оборот тази половинка се цепва на няколко пъти едновременно с двата ножа,а не да хвърчи във въздуха докато не си намери място за да се извърши нарязването!
Другото хубаво е, че 400W....
На мен ми трябва за мелене на зърна като коноп,царевица,просо,синап,тигров фъстък и т.н. като за едро смилане така и за малко по-финни миксове!
Надявам се да се окаже качествен,като го получа и изпробвам ще ви споделя!  Simple Smile

звучи логично това за ножа. в момента ползвам приставка на пасатора за чопър, но не съм много доволна. трудно нарязва по-големи количества храна точно, защото по-трудно стигат до ножа продуктите. иначе съм ползвала и такъв с 2 ножа - беше си ок.
ако няма предпазител за капака чопърът, може да слагаш фолио преди да ползваш, защото капака не трябва да се мокри. така си прецаках един вече - миех си капака с гъба и веро и един ден установих, че вътре е пълен с вода - не се отича. като го отворих вътре беше  Sick Sick Sick направо го изхвърлих.

# 5
  • Мнения: 14
Здравейте, момичета, аз пък се чудя дали мога да си разбивам кубчета лед в чопъра (Rohnson, от Метро е купен)...

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт