Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Севлиево
  • Мнения: 491
Незнам дали добре оформих заглавието на темата, но приемам предложения.
Тъй като работя в магазин и доста често ми се случва да идват при мен разни хора с папки, които твърдят че са представители на различни благотворителни организации. Предлагат някакви картички, календарчета или показват снимки на деца нуждаещи се от помощ. В повечето случай давам, но напоследък се замислих. Те хубаво носят разни папки, но аз как да разбера дали наистина парите отиват там където трябва. Та идеята ми е, ако разполагате със списък на организациите, които имат право да получават някакви дарения да се сподели тук. Следващият път като дойде такъв представител аз да съм спокойна че парите които давам ще отидат на място.

# 1
  • Мнения: 480
Преди няколко години и аз като теб се замислих сериозно по този въпрос. Противна ми беше самата идея да минават някакви лелки с дебели папки и документи, които да събират пари за нуждаещи се деца. Да, децата наистина може би се нуждаят, но зад папките с документи стоят фирми / фондации, организации, сдружения и т.н./, които имат офиси /дори ме канеха да отида в офиса, за да се убедя, че съществуват/, персонал, разходи за подръжка, издръжка и дават % от събраните средства на служителите си. В общи линии като дадеш 1 лв. за дарение, колко от това левче отива до нуждаещия се никой не знае, а може и нищо да не отива ? За това реших, че не е това начина, по който аз ще се включвам в тази дейност.

Общи условия

Активация на акаунт