Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 авг. 2011, 07:18 ч.

Хормонални изследвания

  • 550
  • 1
  •   1
Отговори
  • Поморие
  • Мнения: 186
Привет!
Може ли да разтълкувате хормоналните ми изследвания правени на 3-ти ден от МЦ.Ако може да обърнете внимание на съотношението ЛХ:ФСХ.Там имаше някаква зависимост,но не съм много наясно.Благодаря ви предварително!!!

FSH-6.07             (фоликуларна фаза - 3.85 - 8.78 mIU/ml)
LH-2.57               (фоликуларна фаза – 2.12 - 10.89 mIU/ml)
Estradiol (E2)-65.00  (ранна фоликуларна фаза -24 - 114 pg/ml)
Prolactin-5.69         (3.34 - 26.72 ng/ml)

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте, мерилин!

Всички Ваши показатели са в норма. Относно съотношението LH:FSH, желателно е да е 1:1. По принцип тези показатели варират и не би трябвало да се безпокоите за съотношението конкретно във Вашия случай.

С пожелания за успех!

Поздрави,
Д-р Таня Арабаджи
Акушер-гинеколог
АГ Болница "Д-р Щерев"

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт