Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 авг. 2011, 17:55 ч.

За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 33 704
  • 736
  •   1
Отговори
  • Мнения: 11 610
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 44

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
  • Мнения: 2 002
Пу първааа  Mr. Green
Записвам се с въпроса си от предишната тема: Бадемова паста от къде да купя?
Или как да си направя?

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 326
Маме  Hug Hug Hug

# 3
  • София
  • Мнения: 861
Любимата ми тема   bouquet

# 4
  • София
  • Мнения: 9 261
Бадемова паста

Сложете захарта, меда и водата в тенджера да заврят. Смелете леко бадемите в кухненски робот. Добавете врящата захар и продължете да пюрирате докато получите гладка смес. Това може да отнеме около 10 минути, зависи от кухненския робот. Ако сместа е прекалено гъста бавно добавете малко кирш или захарен сироп.

Увийте бадемовата паста в найлоново фолио и я оставете да изстине. Когато решите да я използвате я омесете заедно с маслото. То ще я направи по-гладка и по-малко лепкава.


Продукти:

250 гр захар

75 гр мед

100 гр вода

500 гр бланширани, цели бадеми

50 кирш или захарен сироп (по желание)

50 гр масло


от сайта на Фиеста ТВ, но не мога да дам линк точно към рецептата и за това я копирах

# 5
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 170
  chef

# 6
  • Мнения: 6 097
Пу първааа  Mr. Green
Записвам се с въпроса си от предишната тема: Бадемова паста от къде да купя?
Или как да си направя?

в Метро  Peace

# 7
  • Мнения: 527
  bouquet  chef

# 8
  • Русе
  • Мнения: 3 599
Маме,   bouquet

# 9
  • Мнения: 11 610
Момичета, имам въпрос.....

Имам останали от снощи тиквички......Нещо не ми допаднаха...Правих ги в тавата.....Нещо бели останаха, като сварени са, може би очаквах друго.......Дайте ми идея за  това как да ги уползотворя - напр. на някакъв хайвер? С мляко, орехи, чесън - дали ще се получи нещо?

Аелис, Селма, благодаря, идеите бяха предадени!  bouquet

# 10
  • Мнения: 6 097
залей ги с яйца и сирене и запечи  Peace аз не харесвам хайвер от тиквички  Laughing

# 11
  • Мнения: 11 610
залей ги с яйца и сирене и запечи  Peace аз не харесвам хайвер от тиквички  Laughing

Ааааааа...Стоева, тук с вас няма да се съглася Heart Eyes......Стана трепач моята измишльотина......Тиквички, мляко, чесън, 2 триъгълника топено сирене, 1с.л. цедено мляко, 1с.л. майонеза, зелении, орехи 1 шепа.....И...пей сърце....Трепач!!!!! Препоръчвам!

# 12
  • Мнения: 6 097
 Laughing мда, щото сложи и сирене  Hug

# 13
  • Варна
  • Мнения: 1 744
  bouquet

# 14
  • Мнения: 921
Записвам се да ви следя, че сте ми много полезни и черпя много идеи  Hug

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт