Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 516
************************** рекламна публикация **************************


„Климамаркет Ефендулов“ ЕООД e с 15 годишен опит на пазара. Фирмата се занимава с проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителна, вентилационна, климатична техника и слънчеви инсталации за топла вода.
Фирмата е вносител и сервизен център на климатична техника Панасоник, Самсунг и Кобе, слънчеви термални колектори Климамаркет и Априкус.
От 2005 година съществува офис на фирмата в София, а от 2008 година и в Бургас.

Екипът на фирмата инициира темата във форума с цел да помогне, доколкото е възможно, на всички хора, желаещи да си закупят климатични системи и слънчеви колектори или други, които имат проблеми с такива. Чувствайте се свободни да коментирате и да изказвате мнение по всички свързани въпроси.
Тук ще можете да откриете и информация за текущите промоции на „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД.
               

Текущи промоции:
http://www.climamarket.bg/?cat=33

Фирмен сайт:
http://www.climamarket.bg/

Всичко за слънчевите колектори:
http://solar.climamarket.bg/

# 1
  • Мнения: 0
Здравейте, въпроси приемаме и на ЛС до този профил!

# 2
  • Мнения: 44
Здравейте, искам да сложа в 2 климатика в 2 съседни стаи, свързани с 1 голяма тераса. Препоръчаха ми да сложа система с 1 външно и 2 вътрешни тела заради общата тераса. Това според вас удачен вариант ли е или е по-добре да се сложат 2 отделни климатика? В първия случай, ако в едната стая искам климатика да охлажда, в другата може ли да е на затопляне? Такава система може ли да се финансира по енергийна ефективност? Благодаря предварително

# 3
  • Мнения: 0
Здравейте, благодаря за запитването. Системата с едно външно тяло и две вътрешни е много добър вариант, но за съжаление на Вас няма да Ви свърши работа тъй като малките системи ( под 18кВ ) от този тип не могат да работят на отопление и охлаждане едновременно. Във Вашия случай ще трябва да се използват два отделни климатика. Всички климатични и слънчеви системи, които предлагаме могат да се финансират по енергийна ефективност.

Ето Ви малко повече информация, но не съм сигурен дали е ъпдейтната след последните промени.

http://www.climamarket.bg/?page_id=4377

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт