Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 36
След гинекологичен преглед ми беше назначена терапия с " Метергин " и "Децинон", но не ми беше разяснено колко дълго време мога да ги употребявам .Беше ми указано да започна от първия ден на цикъла, до окончателното спиране на менструалното кървене.Въпроса ми е колко поредни цикъла мога да използвам тези медикаменти?
Диагнозата ми е Menometrorrhagia ,Polipus endometrii.Не ми беше посочена друга алтернатива за решаване на проблема .По време на втората ми бременност беше диагностициран миомен възел.След раждането на детето, при следващите гинекологични прегледи беше отхвълено твърдението за наличието на миома от двама гинеколози ,независими един от друг и потвърдено наличието на миома от един  акушер-гинеколог.Диагнозата,която считам за окончателна е поставена от четвърти техен колега.
Моля,посъветвайте ме какво да правя докато се изяснят нещата?Ако действително има миомен възел как ще се отрази продължителната употреба на тези медикаменти?

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте!

Въпросите, които задавате са комплексни, мненията противоречиви и налагат по-обстоен отговор. За съжаление от дистанция не е възможно да Ви дадем компетентно становище. Предлагам Ви да посетите нашата клиника за консултация, за да предоставим отговори на всички Ваши въпроси, в зависимост от находката.

Поздрави,
Д-р Мария Юнакова
Акушер-гинеколог
АГ Болница "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт