Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 авг. 2011, 22:05 ч.

Петъчна - Изпосталяло-среднощна

 • 2 490
 • 50
 •   1
Отговори
 • Варна
 • Мнения: 1 727
Странни тенденции забелязвам в мини-обществото ни, които небезоснователно будят апокалиптични размисли и притеснения. Това обезпокоително явление е свързано с нивото на развитие, култивиране и селектиране на шундолизма, което напоследък рязко е намяло. Все повече некомпетентни квазиексперти се насочват към тясна специализация в областта, драстично уронвайки престижа на шундолистическата нАука и принизявайки истинските експерти до просто шундоизследоватали.
Колеги-шундоисти и естествоизпитатели, призовавам ви да се обединим в единен фронт за защита на истинската, животоутвърждаващата нАука!
Към светло бъдеще - напред!

# 1
# 2
 • Мнения: 2 675
Божке, сега трябва да се разкъсваме между две теми. Имай милост.

# 3
 • Мнения: 9
Засега само - Много ми харесва новото Цонеty.

# 4
 • Варна
 • Мнения: 1 727
Ник'ва милост за волните слушатели. Експертите имат нужда от публика, пред която да споделят резултатите от научните си разработки.
Седнете, колега Цонна, и слушайте внимателно, няма да повтарям  Peace
Чакаме видния проф. Бояна Шундолинова с нови извлечения от лабораторните си опити.

# 5
 • Мнения: 5 720
Ще следя темата, ако стане въпрос за калиевия перманганат, ще дойда пак.

# 6
 • Мнения: 2 675
Проведени са опити от научноизследователския институт към Бг-мамма. Опити бяха провеждани с различни концентрации разтвори-1М, 2М, 3М и така нататък. От проведените експерименти бе установено следното: При високи концентрации на активното вещество, реакциите протичат без употребата на допълнителен катализатор. Разтворите бяха приготвени по стандартна схема-три зрънца плюс необходимото количество разтворител. За разтворител се ползват алкохол-вино, ракия и водка. Зрънцата бяха претеглени на техническа везна производство на ГДР.

Лаборантите са видни експерти в областта. Peace


Окислителните процеси протичат със завидна скорост, това се дължи на перманганата. При употребата на силен алкохол, окислението се увеличава. Ракията доказва своето активно действие пред такива водки като Финлнадия, Столичная и Данзка. Whistling Заложете на родното, по добре е, експертно доказано е, да се ползува домашният вариант, пред този добиван във Винпорм. Разликата в градуси може да се определи с обикновен живачен тремометър, който е подръка на всяка уважаваща себе си домакиня. Определянето става по проста схема, написна в приложението за използване на термометъра.

Живакът е много опасен за здравето и трябва да внимавате за да не счупите термометъра. За предпочитане са термометри достигащи до сто градуса, че и повече. Такива  могат да се закупят от всеки магазин "Млад Химик".

Кога ще си говорим по същество?

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:01 от Цонеty

# 7
 • Варна
 • Мнения: 1 727
Забравихте, колега Цонна, да упоменете конкретното съдържание на разтворите с лабораторни номера 1М, 2М, 3М.
Подозираме, че става въпрос именно за строго засекретения извлек от КП /калиев перманганат/, любезно подсказан от колегата 10 c's.

Надяваме се, че след проведените лабораторни изследвания няма пострадали изпитатели и опитни животни?

# 8
 • Мнения: 2 944
Тук една първокурсничка, с познания в телеграфен формат, моли за разяснение уважаемите професори Бониньова, Центова и Цоннина: Каква е целта на дезинфекцията, включена в практикума по сексуален шундолизъм, касателно упражняването му около 22.00 часа местно време.

# 9
 • Мнения: 5 720
Това е един сложен въпрос, който няма конкретен отговор, но се предполага, че шундолизма е силно зависим от промивки с калиев перманганат ( поради което цената му на борсите се покачва, противно на всичко останало)
А концентрацията г-жа Цонна ви я каза, но на божествата химията не им е близка материя. Едномоларен и така нататък р-р.

# 10
 • Варна
 • Мнения: 1 727
Колега 10 c's, правилно сте забелязали пълната ми несведущостост по въпросите на химията и нейните производни. Акад. Богиня Шундоистка е специалист в областта на физиката и метафизиката.
Не мога обаче да не благодаря за уместно направена вметка и отговора на първокурсничка с доста обещаващо бъдеще в областта на шундолизма.

# 11
 • Мнения: 2 675
Защо ви е да знаете какво значи 1М и т.н.? Нямате доверие ли, що ли?
По-просто казано това са разтвори с бледо розов цвят, розов цвят и наситено лилав цвят

Каква е целта на дезинфекцията, включена в практикума по сексуален шундолизъм, касателно упражняването му около 22.00 часа местно време.

В момента екип от учени работи по въпроса. Скоростното излизане на резултатите от изследванията по-скоро биха навредили, отколкото помогнали за изнасяването на казуса.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:07 от Цонеty

# 12
 • Варна
 • Мнения: 1 727
Първокурсничките май са спали на лекциите, любезно изнасяни от видни ССФ. Дезинфекцията е наложителна и крайно задължителна за всяка уважаваща себе си ССФ. Представяте ли си да упражните тактилно-палпационни техники върху "онова" без ръкавици? Или, о, ужас, орално изследване? Shocked
Всеки уред за лабораторни изследвания следва да бъде щателно ощавен, дезинфекциран и саниран. Nota Bene!

# 13
 • Мнения: 2 944
Благодаря, Акад. Шундоистка, за оценката.
Проф. Цоннина, моля гарантирайте, че резултатите от този тъй важен експеримент ще бъдат дълбоко засекретени, и няма да допуснете да объркат младите умове.
Публичното им изнасяне може да доведе до качествени изменения в предвидените практикуми, в стил "Добре охранявани мъже" по Мерл, а това застрашава както успешното провеждане на настоящия дискурс, поради необходимост от осигуряване на охрана, така и целия тезис на шундолизма.

Благодаря, за разяснението Г-жо Академик, признавам си, проспах онзи курс. Но и първокурсничките все още практикуват по първобитен начин това тъй възвишено изкуство, не са стигнали до висотите на дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията на интимните области.

# 14
 • Мнения: 2 675
Най-важна е употребата на вазелин, всичко това за да се предотварти счупването при ползуването. Тези с мръсно подсъзнание да подминат коментара. Няма нищо общо с това, което си  мислите.

А за какво щавите? Това нова техника ли е?

Общи условия

Активация на акаунт