Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 авг. 2011, 10:53 ч.

Ястия на сач

  • 1 316
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 697
Здравейте,закупих си сач,но още не съм го използвала,споделете рецепти и хитринки за приготвянето на сач. Simple Smile

# 1
  • У нас
  • Мнения: 304
Здравей,ana74!Поздравления за покупката!моят сач си го купих на Цветница,тъй като в тук се прави базар на художествени занаяти и е традиция всеки да си купи по нещо и аз реших ,че тази година е  ред на сача.Продавачката на свой ред ми каза как да го въведа в употреба.Поставя се върху студен котлон ,пълни се до ръба с олио и се загрява. Оставя се продължително време /до червено-както се изрази продавачката/.Междувременно доста пуши съда ,защото обгаря.Отместих от котлона и го оставих докато цялото олио напи в сача.Така сача е вече готов за употреба.Също нещо важно :повече не се използва мазнина и не се измива,а забърсва с кухненска хартия.
 В него готвя зеленчуци или зеленчуци с пилешко на жулиени заляти със млечен сос и с настърган кашкавал.
В нета ще намериш доста рецепти! Приятно готвене !  newsm10

# 2
  • Мнения: 697
Благодаря Пипи,а върху газов котлон ще стане ли,да не се спука.Вътре нещо не ми се иска да го въвеждам в употреба.

# 3
  • Мнения: 2 097
Наскоро едно момиче тук от форума ми каза че само на гаазов ползвала сач.
На мен ми е интересно дали на стъклокерамиката ше става newsm78

Да допълня:
една стара тема за сач-а

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 16:37 от Дес

# 4
  • У нас
  • Мнения: 304
Момичета до сега съм го ползвала само върху стъклокерамика ,поради неналичие на друг вид котлон.Може би върху естествен огън ще е най-вкусно,но..........като сме модерни  smile3521

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт