Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 607
Добър ден.Обръщам се към вас с молбата да ми дадете съвет.
От 8 месеца с мъжът ми правим опити за бебе.Преди един месец отидох на гинеколог в Медицински Център За Жената "Света Петка" и се консултирах с гинеколог.Тя ми взе проби за микробиология и цитонамазка.Каза ми да си меря базалната температура 2 месеца, за да провери дали всичко с овулацията ми е наред.Посъветва ме и мъжът ми да отиде да си направи спермограма.
Честно казано се затруднявам с меренето на БТ,а и много жени ме посъветваха да си направя фоликуметрия.Споделиха също,че е доста странно и непрофесионално инеколог да определя дали има овулация само на базата на меренето на БТ.
Знам,че е от значение къде ще си правя фоликуметрията и,че трябва да е при специалист.Въпросът ми е дали да си я направя   в този медицински център или на друго място и къде?И къде може мъжът ми да си направи спермограма?Бихте ли ми казали ориентировъчни цени за тези изследвания?
Благодаря ви предварително за отговора.
Приятен ден.

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте,

Би трябвало да можете да направите фоликулометрия при Вашия досегашен гинеколог, ако той разполага с необходимата квалификация и ултразвукова техника.

Можете да запишете час за консултация с някой от нашите акушер-гинеколози, специалисти по репродуктивна медицина. Той ще проведе цялостен гинекологичен преглед с ултразвукова диагностика (УЗД)  и ще Ви предложи план за поведение(вкл. т.нар. фоликулометрия). Списък на нашите лекари, можете да видите от тук - http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=120&lang=bg
Записване на час можете да направите на тел. 02/ 920 09 01, където ще Ви информират за свободните часове за преглед на избрания от Вас гинеколог.

Цената на подробен първичен гинекологичен преглед + ултразвукова диагностика в нашата клиника е 50 лв. При необходимост от вторични гинекологични прегледи и консултации след първоначалния, цената е 20 лв. При нас съпругът Ви може да направи спермограма с компютърен анализ, като нейната цена е 40 лв.

Ако желаете да направите цялостна подготовка за зачеване като спестите средства, можете да се възползвате от нашия пакет "Планиране на бебе", който включва всички необходими базисни прегледи, консултации и изследвания. Повече информация можете да получите от тук - http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=137&lang=bg

С пожелание за успех,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт