******************************* рекламна публикация *******************************

„Лидерство без титла” , 21 септември 2011, София
Над 1000 души очакват организаторите на семинара на Робин Шарма в България (www.robinsharma.bg), който ще се проведе на 21.09.2011 в София.

Робин Шарма е един от най-уважаваните експерти по лидерство в света и автор на 11 международни бестселъра по лидерство, включително „Монахът, който продаде своето Ферари” и международния бизнес бестселър № 1 „Лидерът, който нямаше титла”. Сред неговите клиенти са фирми от Fortune 500 като Microsoft, Nike, General Electric, FedEx и NASA.
В своя богат на съдържание и вдъхновяващ семинар, Робин Шарма ще научи  участниците на страхотните стратегии, които най-добрите мениджъри и служители в най-добрите компании в света използват, за да постигнат успех във времена на дълбоки преобразувания и промени.

Организаторите са се постарали да осигурят изключително достъпни цени за семинара, които са дори два пъти по-ниски от цените за семинарите на Робин Шарма в съседни страни като Румъния и Сърбия.

Темите на семинара включват:
•   Какво правят най-добрите бизнес лидери и организации, за да постигнат своите забележителни резултати
•   Как да създадем култура на лидерство за изключителни постижения
•   Как успешните организации изграждат високоефективни екипи
•   Най-новите идеи за създаване на „наслада за клиента”, силно впечатлени клиенти и изграждане на трайни взаимоотношения
•   Страхотни идеи за баланс между работата и личния живот

За повече информация посетете сайта събитието www.robinsharma.bg или се свържете с Проджекта на тел. 02/ 9831094 или на info@robinsharma.bg.