Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 69
Здравейте,

Каква е вероятноста от втора рискова бременност?
При първата бях с диагноза-ОЛИГОХИДРАМНИОН.След много системи и грижи в Майчин дом родих детенце хипотров в 32г.с. 1кг и 100гр.
Ако някога отново забременея,има ли гаранция,че ще изкарам нормална бременност?
Трябвали преди това да се правят някакви изследвания?
Дъщеря ми е 4г. и 6 м. да ни е жива и здрава.

Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте,

Представихме Вашия въпрос на нашите акушер-гинеколози. Веднага след като получим тяхното становище, ще го публикуваме в отговор.

С поздрави,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"

# 2
  • Мнения: 2 445
Здравейте,

Ако при направените Ви изследвания е установена причината за олигохидрамиона, то предварително може да се профилактира и протектира бъдещата Ви бременност, за да не се допусне отново подобен проблем.

В повечето случаи обаче причините остават неизяснени, поради което не може да се прогнозира със сигурност дали сте заплашена отново от рискова бременност. В този случай след евентуално зачеване е необходимо прецизно проследяване на бременността с повишено внимание на проследяващия Ви специалист за съпътващите рискове предвид медицинската история на предишната Ви бременност.

С пожелания за успех,
д-р Ралица Милчева,
акушер-гинеколог,
АГ болница "Д-р Щерев"

# 3
  • Мнения: 69
Здравейте,доколкото знам,не беше устаноена причината за олигохидрамнион!
Направи ми впечатление че на никой от лекарите,не им направи впечатление,че след 4месец напрекъснато повръщах/преди да вляза в болницата/,дори вода не можех де пия.Не задържах нищо.Възможно ли е да има такава диагноза от дехидратация?

Общи условия

Активация на акаунт