Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 4 406
Изключително неприятно съм изненадана от този детски клуб. При положение, че в целия клуб имаше 3 деца детето ми беше удряно многократно от друго дете без аниматорката да обърне каквото и да било внимание. След като направих забележка ми беше казано, че другото дете било французойче?!?!? Всъщност не знаех, че сме под френско робство, а и не мисля, че дете на българска провинциалистка и баша французин може да се класифицира като французойче. Ако бяха наистина европейци/ а не нашенци от село/ децата им щяха да бъдат много по-добре възпитани.
Наистина този клуб не си заслужава. Не си водете децата там освен ако бащите им не са чуждестранни граждани  Sick

# 1
 • Мнения: 194
А, ако беше дете на българска столичанка и баща французин, щеше ли да може да се квалифицира като французойче? Не можах да разбера частта с провинциализма и тн?!? newsm78
А ти защо търпя и стоя там, при условие, че ти удрят детето многократно? Лично на твое място, ако видя, че детето ми е удряно пред безучастните погледи на аниматорите, бих си поискала парите обратно и бих си тръгнала на мига. А това дали е французойче, българче или мангалче няма значение.

# 2
 • София
 • Мнения: 4 406
Може би съм се изразила малко неточно. За мен изобщо няма значение произхода на детето, което удряше моето. Подразни ме това, че беше изтъкнато многократно от служителката на клуба, един вид, че те са французи значи са по-висока категория от нас. Аз просто не харесвам да ме класифицират по такива показатели.

# 3
 • Мнения: 1 311
Свиквай с ненормално отношение в детските клубове. Дори и да е "проверен" винаги може да направят изцепка от този сорт. Причината е, че аниматорките - какички са постоянно сменящ се контингент, често без професионална подготовка и със странни разбирания за трудовата си дейност. Пробвай двата клуба в Мол-а на Стамболийски /особено този до КFC, защото има по-малко деца и по-ангажирани какички/.

# 4
 • Мнения: 1 760
Вероятно са ти казали,че е французойче не,за да го характаризират като нещо повече от твоето дете, а да ти обяснят,че вероятно детето не разбира български.Както се вижда, не са успели.

Моето дете е дете на провонциалистка и чужденец и не се бие като го водя по клубовете.Оставяла съм го много пъти сам,без мен.Децата не винаги го разбират,но обикновено някоя от аниматорките знае или немски или английски и децата се заиграват без да се стига до ръкопашен бой.

На мен ми прави впечатление,че много деца не знаят как да общуват,когато са с други деца.Моят син казва "Здравей,аз се казвам...и съм на 5 години и разбирам български,но говоря на холандски.Ти как се казваш и на колко си години."
Понякога децата бягат,защото не знаят какво да отговорят.Понякога започват да плачат.А някои му отговарят,че учат английски в детската и ходят на народни танци и даже му показват разни танци.И се заиграват ,как се разбират не знам,но се разбират.


На никого не му е приятно да му бият детето.Но винаги има варант да покажеш на дете,че някои неща не са позволени,независимо на какъв език.

# 5
 • гр. Пловдив
 • Мнения: 6 175
Мога да кажа, че или наистина има недоразумение в комуникацията с това девойче или наистина е било рядко ограничено, за да говори и мисли така.
Сега лятото 50% от клиентчетата са разни "французойчета", "американчета", "белгийчета", "италианчета" и тн.т, просто защото живеещите в чужбина си идват лятото. Така е от години и сигурно и занапред ще бъде така. Понякога се случва, че в един и същи момент има 2 деца говорещи един език и едното е по-добре с българския, ползваме го да превежда и приобщим другото, ако не говорим езика /сещам се за подобен пример с 2 арменчета/.
Агресивни и биеще си деца има всякакви. И да случва се момичета да изпуснат момент, защото тези неща стават за секунди. Важното е да не се повтори и как ще се реагира след това.
Но да се правят категорични изводи за всички детски центрове - съжалявам, но не е коректно.

# 6
 • София
 • Мнения: 4 406
Не знам защо, но явно останах неразбрана  newsm78
Нека да обясня:
Ако след като се развиках, че бият детето ми ми бяха казали "извиняваме се, това дете е по-агресивно, а аниматорката е неопитна, ще внимава повече", щях да го приема и нямаше да повдигам изобщо въпроса. Според мен с малко човешко отношение всичко може да се реши. А не въпросната управителка да ми повтаря 100 пъти "ама те са французойчета"?!?! Щом за тях тези деца са ВИП клиенти, просто да затворят клуба и да е достъпен само за тях.
Освен това нещо друго се замислих. В по-хубавите клубове искат да попълниш декларация, че детето е здраво, че няма хронични заболявания. Според мен в тази декларация трябва да се попълва и че детето няма поведенчески проблеми. Едно агресивно дете може да навреди много повече от едно дете с течащ нос например.

# 7
 • София
 • Мнения: 1 398
Много кофти случка, ама не се ядосвай толкова. Просто кажи на дамата, че ще потърсиш клуб за българчета и се измети от там. Напълно разбирам какво те е ядосало, но се успокой, тегли им една и ги забрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт