Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 30 авг. 2011, 00:22 ч.

Заложница на съдбата

  • 1 094
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 146
В момента не го дават, но обожавам този филм за това и правя темата. Даваха го два пъти по Диема Фемили, тази година беше повторението - свърши началото на май месец. Сега го гледам онлайн, но 5еп. го няма преведен, само с испанско аудио е. Много ще се радвам ако някой може да го преведи или да го качи с БГ аудио.
част 1 - http://vbox7.com/play:f92dd0ff
част 2 - http://vbox7.com/play:aa5332e6
част 3 - http://vbox7.com/play:17054582
част 4 - http://vbox7.com/play:640c7e8e
част 5 - http://vbox7.com/play:640c7e8eБолка, разруха и нещастие бележат живота на три жени, жертви на едно семейство - известно, но безчувствено, което ги разделя и осъжда на нещастие.

Федора е разбита, след загубата на двете си деца и влиза в затвора по вина на семейство Ирасабал. Сега, няколко години по-късно и след като е излежала присъдата си, единственото, което таи в сърцето си е желание за отмъщение.

Докато Федора е в затвора, Диана и Габи растат с убеждението, че майка им е мъртва. По стечение на обстоятелствата, едната се влюбва в Давид, член на клана Ирасабал. Чужди на болката, която това семейство е предизвикало в живота й, те планират общото си бъдеще и са готови да се противопоставят на съдбата, която явно иска да ги раздели.

Федора излиза от затвора и се опитва да си върне дъщерите. За това, тя започва да работи в нощен бар под името „La Gaviota“ (Чайка) и става приятелка с Габи, докато Диана, без да знае това, все повече се сближава със семейството, което е разбило нейното собствено.

Три жени, които са готови да обърнат късмета си и семейство, изпълнено с толкова злоба, за да предизвика омраза.

# 1
  • Мнения: 146
Моля ви, преведете само разговора на Диана и Макс от първата част, моля ви  Praynig.

# 2
  • Мнения: 31 344
Моля ви, преведете само разговора на Диана и Макс от първата част, моля ви  Praynig.


Макс: Какво ще стане, ако те целуна?
Диана: Защо ще ме целувате? Не бъдете толкова смел
Макс: Най-добре да те целуна, точно защото съм смел.
Диана: Не , не не се опитвайте да ме целунете.
Макс: Наистина ли не искаш да те целуна? Не ти вярвам
Диана: Защо ме целуна? Защо?
Макс: Няма нищо лошо в една целувка.
Диана: Вярвате,че съм лесно момиче ли? Смятате,че съм (regalada- надарена, но в тоя случай едва ли е това, за друга дума не се сещам). Целувате всяко момиче, което ви се изпречи на пътя ли ?
Макс: Не се чувствай толкова обидена, Диана. Казах ти,че няма нищо лошо в една целувка.
Целувал съм и други момичета и наистина няма..
Диана: Не знам , кого сте целували и дали всички позволяват, но аз не съм свикнала с подобен тип неща. Мен  никога преди не са ме целували.
Макс: Извинявай? Сериозно ли говориш? Диана, знаеш в каква ера живеем? Знаеш на колко години сме. Всяко момиче на твоята възраст е било целувано преди.
Диана: Но аз не. И не ме съдете за другите. Да бъдат, каквито са. Не съдя  тези, които са с по 20 мъже. Не съм някой, който да съди другите хора. Но на мен не се е случвало. И наистина не усещам липса. Приоритетите ми бяха да завърша и да бъда много силна за да защитавам баба ми и сестра ми. И нямате право да се държите с мен сякаш съм уличница.
Макс: Не, не момент Диана. Не те съдя. По никакъв начин не те съдя. Просто ми се стори прекрасна и те целунах. Няма нищо лошо в това. И най-малко съм предполагал,че ...
Диана: Работих като гледачка в домът ви , като жена, която гледа баба ви. Не съм дошла в дома ви да ви бъда играчка,  и най-малко след като майка ви ме изгони.
Макс: Диана, прости ми.
Диана: Съжалявам за това, което се случи с баба ви. Господ знае , колко ми се иска да я защитавам, повече от всякога. Но единствения ми интерес е това, да защитавам баба ви. Така че ви моля повече не се появявайте на пътя ми.

Това е в общи линии  Peace# 3
  • Мнения: 146
Хиляди благодарности   bouquet Hug.
Иначе никой ли не гледа филма?

# 4
  • Мнения: 290
Аз го гледАх,наистина е интересен.От доста години не ми се е случвАло да гледам латино сериал,много изпростяха,но този ми беше много интересен,а и има много дързост и красота Laughing

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт