Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 49
Здравейте.
Имам вече 5 неуспешни ин-витро опита/четири по  дълъг и един по къс протокол/-при всички няма имплантация и се стигна до хиперстимулация,
Моля да ме насочите първо към кой специалист да се обърна за консултация от Вашата клиника,тъй като бихме искали да се преместим при Вас за процедура.
Благодаря Ви предварително.

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте,

Всеки един от нашите репродуктивни специалисти има достатъчен опит и квалификация, за да поеме Вашия случай. Можете да изберете лекар от екипа ни от акушер-гинеколози от тук: http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=120&lang=bg и да се свържете с регистратурата ни на тел. 02/920 09 01, за да запазите свободен час при избрания от Вас специалист.

Практиката в нашата болница е всеки по-сложен случай или такъв с по-голям брой неуспешни процедури да се обсъжда всяка сряда на медицински колегиуми, водени от доц. Атанас Щерев и проф. Станимир Кюркчиев, на които участват всички акушер-гинеколози, ембриолозии и биолози на болницата. С други думи, който от нашите специалисти да изберете, той ще консултира Вашия случай и ще събере мнения на целия ни специализиран екип.

С пожелания за успех,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"

# 2
  • Мнения: 49
Благодаря Ви.
Вече съм Ваш пациент!

Общи условия

Активация на акаунт