Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 8 септ. 2011, 16:01 ч.

Въпрос относно изследвания

  • 489
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 394
Здравейте ,

Моля за коментар на моите изследвания , на 4 ден от МЦ :

Testosterone 1,31nmol/l                  M7,57-31   Ж 0,173 - 1,6

Оestradiol      60,94pg/ml                  M7,63-42,6 Ж ф.ф 12,5-166 о.ф 85,8-498 л.ф. 43,8-211 мен <5-2
FSH                 8,39 U/L                     M1,5 -12,4 Ж ф.ф 3,5-12,5 ов.ф 4,7-21,5л.ф 1,7-7,7менол
LH                   3,54 U/L                    M1,7 - 8,6   Ж ф.ф 2,4 - 12,6 ов.ф 14,0 - 95,6 л.ф 1-11,4 мен

Спермограма - нормозоспермия

Имам Хашимото , приемам еутирокс
Опитваме за бебе от 2 години , но за сега няма резултат, имам овулация през изминалите месеци , доказана с фоликуметрия

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте!

Направените от Вас изследвания с в норма. Освен овулация е редно да се наблюдават и други параметри и да се направят допълнителни изследвания.
Моят съвет е да се консултирате със специалист по репродуктивна медицина, който да Ви даде конкретни насоки на поведение.

Поздрави,
Д-р Ралица Милчева
Акушер- гинеколог
АГ Болница "Д-р Щерев"

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт