Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте,много бих искала да получа някакво мнение относно логопедиичните детски градини в София.Чула съм за две,които като дестинация ме устройват.Едната ,която ми е по-близо е на ул.Урвич в Хиподрума,а другата е на св.Наум до х-л Хемус.Не им знам номерата за това така ги описвам.Детето ми посещава частен клуб с психолози и логопеди още няма 3 год.,но аз се притеснявам за неговото проговаряне и просто искам Вашето мнение и най-вече ,ако имате опит да споделите с мен.Дано взема правилното решение!Благодаря предварително!

# 1
  • Мнения: 600
Във форум "Нашите деца" може да намериш отговор на въпро са си, а не тук  Peace

И това "породили ги" в заглавието  newsm78

# 2
  • София
  • Мнения: 2 824
Не разбирам заглавието на темата.
НЕ се заяждам!
Предполагам, че и други няма да го разберат.
Относно логопедичните детски градини не зная нищо, но съм убедена, че индивидуалната работа с логопред и психолог в такива случаи е най-доброто решение. Вероятно логопедичната детска градина също е добро решение, но ако всички деца имат говорни дефекти, общуването с тях сигурно няма да е от особена полза. Мисля си, че е по-добре детето да чува максимално правилна реч в максимални количества.

# 3
  • Мнения: 22 063
За тази в Хиподрума съм чувала много добри отзиви. Ние живеехме в раьона и дори ми предложиха да запиша детето там, макар че нямаше нужда от логопедична помощ.
Те предлагат също така и помощ извън нормалният им график - т.е можеш да дадеш детето в градина близо до вас и да го водиш на занимания.
Това е твое решение и трябва да е съобразено с нуждите на детенцето.

# 4
  • Мнения: 2 014
породили ги моят проблем по всяка вероятност е - споходил ги моят проблем или един вид проблем, породил се у много майки Laughing

# 5
  • София
  • Мнения: 33 008
Аз също се притеснявах да не опра до тези градини. На ръба бяха да проверя с какви док. се кандидатства. Синът ми обаче проговори малко преди навършване на 3г. И той ходеше на логопед. Нямам представа какви са нивата в логопедичните ДЗта, но може би частен център е добър вариант.
Проверете в самите ДЗта с какви док. се кандидатства.

Общи условия

Активация на акаунт