Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 9 септ. 2011, 15:51 ч.

Ще приемете ли това питие?

 • 40 108
 • 1 417
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2 161
Излизате с приятелки, настанявате се на прекрасен диван, в изискан бар, мека светлина, един пръст алкохол... В такава ситуация, лесно ли завързвате познанства с непознати мъже? Гледат ви втренчено, черпят ви с питие. Е, ще поканите ли такъв екземпляр на вашата маса, ще поведете ли някакъв разговор, ще го допуснете ли в компанията си? Ако има приятели, ще поканите ли и тях? Може би ще се оформят временни двойки, които ще говорят помежду си, изобщо ще бъде приятно. Или не? Все пак сте омъжени, мъжете ви са прекрасни- нито пият, нито бият. На всичкото отгоре и деца, куче и безброй ангажименти. Но пречи ли всичко това, за да приемете напитка от непознат и прекарате вечерта си с него? Изобщо, ще приемете ли това питие? И ако приемете, просто ще кимнете благодарно или ще се усмихнете насърчително?

# 1
 • Мнения: 4 302
Зависи. Зависи в какво настроение съм, зависи кой и как праща питиетата. При една добра комбинация от изброените три фактора мисля, че бих прекарала чудесна вечер, т.е. да.

# 2
 • София
 • Мнения: 2 824
Зависи от много неща, най-вече от този, който го праща и от настроението ми. Но не и от семейното ми положение. Едно питие не е повод за нищо повече от едно питие.

# 3
 • Мнения: 85
Цитат
Зависи от много неща, най-вече от този, който го праща и от настроението ми. Но не и от семейното ми положение. Едно питие не е повод за нищо повече от едно питие.
За жените -да, но за мъжете си е повод.
Бих приела питие ако съм решила, че мога да си позволя нещо повече с този мъж, защото знам, че срещу питието той не очаква само сладък разговор.
От позицията ми на омъжена, това е трудно да стане. Дори да ми се иска, надявам се да имам достатъчно ум в главата да си спестя последиците, сред които най-малкото е моята гузна съвест.

# 4
 • Варна
 • Мнения: 1 959
Трето "зависи". Simple Smile Принципно съм отворена към нови контакти, но не съм ли в подходящото настроение, мога и да откажа. Семейното положение не е никакъв фактор.

# 5
 • Мнения: 22 063
Много зависи от настроението ми.
Ако съм с приятелка, с която имам задълбочен разговорр - тя или аз имаме проблеми за споделяне и имаме нужда от разговор, най-вероятно ще отрежа предложението.
Ако сме излезли да се забавляваме, ще пробвам до къде можем да стигнем. Имам доста доби приятелства, създадени така. Започвали са с флирт и са прераснали в нещо по-различно и невключващо секс.
Но всъщност обожавам флиртуването - кара ме да се чувствам добре и желана. Поставям си мои си граници, които са доста разтегливи и така съм винаги щастлива.

# 6
 • Мнения: 170
Питие-бих приела, покана за нещо повече-не.
Какво е очаквал като ми е предложил питие си е чисто негова работа, какво аз ще му дам в замяна си е чисто моя работа т.е. най вероятно е да се разминем в очакванията си и по този повод, ако освен ме почерпи, по някакъв начин се озове на масата ми, първо ще разсея съмнителните елементи на очакванията и така може да си пообщуваме приятно без излишни недоразумения... Peace

# 7
 • Мнения: 28 744
Ако мъжът е чаровен , бих приела питие .
По принцип не ходя в заведение , ако съм в лошо настроение , а за удоволствие .
Което означава , че бих приела разговор за забавление , но за повече , не .
Не бих се чувствала длъжна заради едно питие , все пак не съм си го изпросила . Wink

# 8
 • София
 • Мнения: 36 890
Нещата обикновено са с ясно послание - женска компания в бар си е жива покана за свалка, пък дали ще е с питие или без питие, на мъжете им е все тая. Жените ходят по барове за мъже, а не за да си приказват тихичко за децата и къщата. И обичайно им излиза късметът. На мъжете след всяко питие, жените им се струват по-хубави.

# 9
 • Мнения: 2 161
Така си е. Всяка жена, която реши да разпусне извън деца, мъж, куче, тенджери, то тя е проститутка. Включително и аз самата. В бар не бива да влизаш, без да си закопчала собствен мъж с белезници за себе си и да си глътнала ключа.

# 10
 • Мнения: 2 175
Нещата обикновено са с ясно послание - женска компания в бар си е жива покана за свалка, пък дали ще е с питие или без питие, на мъжете им е все тая. Жените ходят по барове за мъже, а не за да си приказват тихичко за децата и къщата. И обичайно им излиза късметът. На мъжете след всяко питие, жените им се струват по-хубави.

Глупости! Жените ходят по барове също и да се забавляват - и да разспуснат главано от мъже и деца..))
Колкото до това дали ще приема питие - зависи от настроението ми най-вече. Ако ми се флиртува - да, ако ме мързи..тц

# 11
 • Мнения: 170
Жените ходят по барове за мъже,...

Не съм съгласна с тази констатация...Да, може, някои дами да ходят и на лов за мъже по баровете, ама...не всички ходят за да си търсят мъже...Това е странно...Една омъжена жена не може ли да иде на бар без да търси мъжка компания...или трябва да ходи само на пицарии(или заведения тип фаст фууд), сладкарнички, кафененца, разходки, детски кътове и площадки...Ся като е омъжена да не я е газил влак пък в крайна сметка и защо да не разпусне в някой хубав, изискан бар, с хубаво питие, приглушена светлина и тиха музика в компанията на приятелки с които да си хортува за мъже, секс, еротичен консуматив и изобщо за нещо несвързано с бита, децата и собствения мъж...Пък, ако се завърти и някое флиртче, какво толкова лошо, повдига се самочувствието, настроението, жената се чувства желана и привлекателна, либидото се покачва и току виж като се прибере у дома на мъжа и му излязъл късмета с екстри при това....

# 12
 • Мнения: 481
не , не бих приела питие!
Ако искам да пия нещо, мога да си го поръчам и да си го платя. Не би ми било приятно ако моят пъж предлага питиета на чужди жени.

# 13
 • Мнения: 2 033
Не.

Хем би било грубо спрямо приятелките ми; хем не съм умопомрачителна 'убавица да ми мятат питиета из баровете, хем не обичам клишета.

Та като съм такваз лоша, строга и дърта - питиета си ги купувам аз. С най-голямо удоволствие.

Наздраве.

# 14
 • Мнения: 2 448
Не.И няма връзка със семейното ми положение. Просто не обичам запознанства в бар.Пък и не съм виждала толкова умопомрачително красиви мъже та да ми е достатъчно да се чувствам привлечена без да знам нищо за него.

Общи условия

Активация на акаунт