Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 239
Здравейте,
имам нужда от съвет за ситуацията, в която се намирам погледнато отстрани.
Братът на съпруга ми се жени. Те двамата не са в цветущи взаимоотношения - не са близки, нямат общи интереси. Благодарение на мен обаче имахме що годе приятелски взаимоотношения - виждахме се, аз им помогнах за организацията на сватбата, стараейки се да не досаждам или налагам мнение.
Дойде време за моминско и ергенско парти. Имам доста служебни и лични ангажименти и 2 деца Simple Smile Не искам децата да прозвучат като оправдание, но бяха при моите родители цяло лято - виждах ги само събота и неделя и в събота вечерта копнеех да съм с децата си, вместо в шумна, младежка и откровено казано пиянска компания. Не отидох на партито и заминах при децата си. Съпруга ми бе на работа и решихме да отиде, след неколкократните покани от страна на брат му. Пийнали, веселили се и всичко било що годе наред, докато в дискотеката, в която са били се е появила и компанията на момите. Те също били пийнали и видимо разкрепостени.
В резултат до мен достигат снимки как сестрата на кандидат-булката се натиска на съпруга ми, а самата кандидат-булка седи и се хили до тях. На друга снимка самата кандидат-булка го е хванала за ръка и му пее на ушенце.
Познавам съпруга си и се вижда, че е видимо пиян. Сигурна съм, че нищо не се е случило, но ми е болно. Колкото и консервативно да Ви се стори, ние двамата освен на сватбата нямаме такива снимки. Неговата версия е, че сестрата на кандидат-булката е седнала на неговия стол и е отишла да се снимат. Версията на кандидат-булката е обратната. Не го оневинявам - напротив, сърдита съм му и няма да ми мине скоро. Сестрата на булката е жена с 2 развода и 2 деца, с доста скандално и нахакано поведение.
И съм ужасно объркана, не искам да виждам тази жена, не искам и да ходя на тази сватба. Сърдита съм на всички - на младоженеца, булката, сестра й. А в същото време ми е жал - ушихме прекрасни рокли на двете ми принцеси и щяха да са шаферки. Ужасно горда съм и не искам да се преклоня и да отстъпя. Но децата ми едва ли някога ще имат шанс да са малки шаферки. Съпруга ми не ме притиска, осъзнава, че това е, че е бил пиян е фактор довел до това развитие.
Помогнете ми да реша как да постъпя. Ще приема всякакви мнения с благодарност.
Допускам и вариант да отидат само децата.
Благодаря на всички предварително!
Спорен ден!

# 1
 • Мнения: 1 097
Доста дразнеща е такава ситуация, но на такива нахалници да реагираш като се сдухаш само им правиш кеф Wink Ако не отидеш според мен би било обидно към семейството на съпруга ти... а и в бъдеще как ще общувате? А и ако ти не отидеш, мъжът ти ще отиде ли? Ако заради теб и той не отиде не е ли доста тъпа постъпка?
Според мен включи малко чувство за хумор, чак такава драма не е, мъжът ти едва ли си пада по булката и по сестра й, просто се е веселил, предполагам не се е натискал със сестрата? Просто поговори с мъжа си, че въпросната те дразни, ако му смига и му се хили да я отреже от уважение към теб най-малкото и отидете на сватбата Simple Smile И може да уточниш, че не желаеш да танцува с нея и около нея и по възможност да не й обръща внимание. Ти също недей Simple Smile Че ако пускаш злобни погледи ще изглеждаш жалка ...

# 2
 • Мнения: 660
Прекалено драматизираш  Peace Това все пак е било ергенско парти и е нормално хората да са пияни и да се отпуснат малко повече. Важното е, че нищо не се е случило, мъжът ти горкия сигурно хабер си няма от сестрата на булката. По-скоро си мисля, че ти е гадно, че вече с мъжа ти нямате такива емоции и че не прави с теб това, което е правил на ергенското парти. Ноо..грешката си е твоя- трябвало е да отидеш и ти. Flutter

# 3
 • Мнения: 2 161
Да, вярно е, че случката е неприятна. Но за мен не е приемливо това, че само няма ти да ходиш. Или двамата отивате или никой не отива. Аз бих отишла.

# 4
 • Мнения: 239
Момичета, няма да ходим аз, съпругът ми и малката ми дъщеря, колебаех се дали да отиде голямата. Вече съм сигурна - въпреки, че ще я лиша от този красив детски спомен няма да я пусна.
Преди малко получих ужасно писмо с нападки и обиди.
Долно е....

# 5
 • Мнения: 284
От кого е писмото... newsm78

# 6
 • Мнения: 239
От булката е. Ето два цитата:
"не ти дължа обяснения, а и да ти дължах вече не ги заслужаваш"
"Да знаеш ако М_____ не ти е казал аз пък танцувах с него, както и сестра ми"

# 7
 • Русе
 • Мнения: 2 365
А тя как всъщност е разбрала за твоето възмущение, че чак и писма ти пише?

# 8
 • Мнения: 239
Казах й

# 9
 • Русе
 • Мнения: 2 365
Първоначално щях да те посъветвам да преглътнеш, да отидеш на сватбата и да се забавляваш, ама при така създалата се ситуация...
Малко странна ви е комуникацията с булката - ти й казваш, че нещо те е притеснило и вместо да се разберете на момента кое, как и какво с думи прости, тя ти отговаря с писма  newsm78

# 10
 • Насред хаоса
 • Мнения: 3 270

"Да знаеш ако М_____ не ти е казал аз пък танцувах с него, както и сестра ми"
Joy Joy Joy За сефте женен мъж танцува с друга жена, освен със собствената си. То е ясно, че на такива купони няма начин да няма издънки.  Laughing А на мъжа си му кажи, кат не може да се контролира, като е пиян, да не пие. Просто е.

# 11
 • Мнения: 7 178
Ако булката и сестра ѝ са някакави простачки, не е нужно да слизаш на тяхното ниво, от писмото на булката струи интелект на талази. Сложи им игнор и всеки да си гледа живота. Аз обаче друго не мога да разбера - защо мъжът ти е допуснал подобно поведение. Казваш пиян бил, ама това оправдание ли е? Не уважавам жени натискащи се на женени мъже, но пък и мъже не знаещи как да се справят с подобни нахалници ....... що за мъже са?

# 12
 • Мнения: 2 090
От няколко снимки човек може да спретне някакъв невероятен сценарии  Laughing
Прекалено много си се изнервила, без да е било нужно.
Аз обаче си мисля, че за да ти отговаря булката с такова "писмо", явно имате някакви търкания от преди това. Според мен при едни нормални, човешки отношения, едва ли би получила подобен отговор  Wink

# 13
 • Мнения: 2 944
     Принципно смятам, че заради подобно нещо не трябва да прекъсваш отношения. Все пак става дума за сватбата на деверът ти. И след нея ще се наложи да се срещнете или у родителите на мъжете, или по друг повод. Не мисля, че е редно да въвлечете и възрастните в подобни дрязги. 
     Мисля, че си реагирала малко ревниво. Мъжът ти е отишъл на парти, пийнал, потанцувал, снимал се. Едва ли си очаквала да стои мирно сврян в ъгъла, докато останалите се забавляват. Нищо лошо не виждам нито в танците, нито в снимките. А реакцията на булката е направо неадекватна. След разменените помежду ви реплики, може би е най-добре да предоставиш решението на мъжа ти, все пак неговият брат се жени. И ако той реши да отидете, да го приемеш без драми.

# 14
 • Варна
 • Мнения: 1 960
Аз не виждам никаква драма в тази ситуация, но за авторката явно съществува.
Много глупаво е да се изискват обяснения за нечие поведение. Виждаш, ядосаш се, помърмориш му на мъжа ти, па ти мине. Да се разиграват латино драми е детинско и смешно.
Pamdar, ясно е, че няма да отидеш на точно тази сватба, но сама си си виновна до известна степен.

Общи условия

Активация на акаунт