Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 септ. 2011, 19:47 ч.

Личният ви живот

 • 7 346
 • 74
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1 210
... изчерпва ли се със семейството? Знаете, мъж, деца, семейни приятели...
Интересите ви покриват ли се изцяло у дома или се "налага" да общувате с различни хора, ваш си кръг, различен от семейния и как се приема това от любимите ви?
И изобщо как разбирате понятието личен живот- като нещо ваше или като нещо семейно (след като сте обвързани) и готови ли сте да се откажете от него в нечие име.

# 1
 • Мнения: 5 373
Отговорът ми е "Не, не се изчерпва".
Имаме си семейния приятелски кръг, имаме си нашите места и уикенди, но извън това всеки си има и своите неща.
Аз - обичам концерти, джаз клубове, да танцувам, да се шляя по магазини, да чета и после да обсъждам.

Той - интроверт, спокоен и уравновесен, не обича шум, много хора, дандания...Ерго, имам си карт бланш от почти началото на връзката ни да си търся моите си начини за забавление, тоест, там , където не му харесва, ходя сама и няма драма.

# 2
 • Мнения: 69
Ние работим доста и двамата и нямаме търпение да се видим след работно време  Heart Eyes

Събота и неделя, сме неразделни.
Мъжа ми ходи с мен по магазините, кино, дори и на фризьор, лекар.
Много перипетии имахме докато се събрахме и сега не мога да го отделя от мен.   loveuuu

# 3
 • Мнения: 170
Не би трябвало да се изчерпва, всеки трябва да има свое мъничко кътче лично пространство, все пак, колкото и да сме си близки и да сме едно цяло, ние сме отделни личности, всеки със своите предпочитания, интереси и забавления. Защо трябва да се размиваме и да се обезличаваме. Безкрайно тъпо би било да съм жена гледаща мъжа си в очите като вярно куче и да се нагаждам изцяло към неговите интереси, дори и да не ми допадат, дори и да не съвпадат с моите. Ако, всичко е в границите на нормалното, спазва се морала, етиката и се мисли с главата, има уважение и достойнство, не виждам лошо нито аз да отида да се почерпя по женски, нито той да пие по бира с приятели. Не казвам всеки да ходи като свободен електрон, но дявол го взел, това да си залепен за гърба на някой нон стоп е бая обсебващо, това го казвам от опит, изпадала съм в ситуация в която да се губя и направо обезличавам, в която да съм искала да съм залепена от страх да не го "загубя" всякаш е куче, което щом види пътната врата ще изскочи с весел лай и няма да се върне...Не, не...това е ужасно....Дори и заедно, останете си личности, съхранете себе си...не позволявайте да се слеете дотолкова, че, ако последва раздяла да нямате един само ваш приятел, а всички да са общи, да нямате само един ваш си познат, а всички да са били свързани с вас като семейство...защото Мъжа може и да си отиде, децата пък ще пораснат и ще поемат своя път, а вие, тогава какво правите вие...

# 4
 • Мнения: 2 175
Имам си и си го "ползвам" редовно..
Дори и в къщи искам понякога да остана сама и да си свърша някоя процедура по себе си..тогава директно го изгонвам навън или му казвам да не ми се вяства в стаята/кухнята поне 1 час..))

# 5
 • Мнения: 2 944
      Не се изчерпва със семейството ми. С настоящият ми съпруг сме женени от малко над пет години. Нито искам, нито мога да залича близките хора, които бяха около мен преди да се появи той. За него важи същото. Може да бъдем заедно с едните или с другите, но обикновено всеки поддържа своите отношения. Имаме и различна професионална среда.
     До голяма степен и бившите ни половинки са част от личния ни живот, защото и двамата имаме по едно дете.  
     Интересите ни се покриват, но не изцяло. А понятието личен живот, за мен включва и двете - и семейството ми, и частта извън него. Нямаме различия по този въпрос.

# 6
 • София
 • Мнения: 36 890
семейството е основният ми личен живот, но имам и малка отделна среда от само мои познати и приятели. мъжът ми също е така. Преди да се родят децата излизахм основно и предимно заедно с общи познати, но после, по очевидни причини, ги намалихме. редувахме се единият да гледа децата, а другият да излезе със своята си среда да поразпусне. проблем няма. Откакто децата попораснаха, става по-лесно да излизаме заедно. мисля, че и двамата имаме нужда от само своя среда, за да е по-различно от обичайните общи, семейни приятели. С всеки си казваме нещата по различен начин.

# 7
 • Мнения: 5 691
Какво значи или се "налага" да общувате с различни хора, ваш си кръг, различен от семейния
Имам си личен живот и не бих се отказала от него ,добре че и никой не ме кара  Grinning

# 8
 • Мнения: 1 210
"Налага" илюстрира състоянието на дамите, които изчерпват живота и интересите си само със семейството. Има и такива.
Иначе на мен не ми се налага- правя го с удоволствие и съзнание за собствената си същност.

# 9
 • Мнения: 1 187
И двамата си имаме отделен личен живот. Той неговите хобита аз моите. Ако трябва да сме постоянно заедно ще се гръмна честно ако той не ме изпревари.
Имаме чудесен брак вече 8 години.

# 10
 • Варна
 • Мнения: 1 727
Имам си личен живот. Само мой. И не допускам никого в него без покана.

# 11
 • Мнения: 655
Далееееееееееееече не се изчерпва.

# 12
 • Мнения: 1 187
А някоя дава ли на мъжа си да чете какво пише тя по форумите?

# 13
 • Варна
 • Мнения: 1 727
А някоя дава ли на мъжа си да чете какво пише тя по форумите?

Това пък защо? Все едно да го пусна да слуша какво си говорим на женско парти Mr. Green

# 14
 • Мнения: 5 373
А някоя дава ли на мъжа си да чете какво пише тя по форумите?

Викала съм го, преразказвала съм му, само е махвал с ръка "не ме занимавай с лудите майки".

Честна дума!

Общи условия

Активация на акаунт