Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 септ. 2011, 19:52 ч.

Шамбала

 • 1 988
 • 13
 •   1
Отговори
 • Мнения: 0
Някой от вас интересува ли се от Шамбала?

# 1
 • SA
 • Мнения: 3 148
За Шамбала съм чела основно в книгите на Мулдашев. Интересно ми е. Бих се радвала да науча повече!

# 2
 • Мнения: 0
Simple Smile

Мулдашев има много интересни изследвания и много точни попадения по отношение на тибетската практика. Той достига до едни знанич, които всеки човек може да приложи на практика. Там е представено малко дистанцирано, но идеята я има.

Шамбала - свободата да си творец на собствената си реалност в любов и светлина.

Ето тук едно видео, което дава много хубав поглед:

https://www.youtube.com/watch?v=oiSkrxINkHA&hd=1

# 3
 • Ямбол
 • Мнения: 24 246
Много ли съм изостанала, че не съм чувала и срещала тази дума?

# 4
 • Мнения: 0
Simple Smile Няма нищо изостанало в теб. Не се говори много за това. По популярен вариант е остарялата Рей Ки система.

Шамбала - това са спектър от енергии, които се проявяват чрез духовната йерархия на възнесените учители. Махакохан на които е граф Ракоци(по-нов аспект на граф Сен Жермен).

И Рейки и Шамбала са създадени от Сен Жермен, но разликата е, Шамбала е нова система, наскоро канализирана, която дава достъпо до енергии до 12то измерение включително - по-актуална, съобразена с енергийните процеси на еволюция, които се случват в момента за цялата земя и за цялото човечество.

След като експеримента с Атлантида бива прекратен(с потоп, както повечето други предишни) Сен Жермен остава с група атланти на един малък остров и подготвя енергийна система, която пренася през океана. В човешката история до сега са останали легенди за "Мерлините" - жреци от Атлантида, които са оцелели и са били в подкрепа на новата(нашата) човешка раса.

Някои пренасят тази система в Тибет, където Усуи я намира в началото на 20 век, но я намира непълна. Липсват символи - от 352 са намерени само оригиналните 4 и всички други са заменени с Канджи йероглифи.

И в края на 20 век Хaри Дас - Джон Армитаж - канализира от Сен Жермен Шамбала, където няма символи и има достъп до всички проявени и непроявени енергии на земята.

Основното в Шамбала е да живеем в сърцата си и в енергиите на Безусловната Любов без осъждане и с пълно приемане на всички форми на живота. Неотдаване на силата на външни форми на творение и оставане в собствената сила като творци на своята реалност.


# 5
 • Мнения: 1 919
Цитат
Неотдаване на силата на външни форми на творение и оставане в собствената сила като творци на своята реалност.
  Thinking Какво ще рече това? Може ли на по достъпен език обяснено.

Какво е външна форма на творение?

# 6
 • Мнения: 150
А бре човек, що не пусна един линк на понятен за хората език, да разберат за какво иде реч, а ни заливаш с комедийни клипчета! Пускаш тема, добре, ами поне обясни за какво е. Логично не всеки се интересува от нескончаемите езотерични явления, които ни заливат перманентно.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B0

# 7
 • Мнения: 6 390
Интересувам се, да. Моля само да не е в стил предния встъпителен постинг, от който общо взето не се разбира, какво желаеш да споделиш с нас...
 

# 8
 • Мнения: 0
  Thinking Какво ще рече това? Може ли на по достъпен език обяснено.

Какво е външна форма на творение?
[/quote]

Външна форма на товорение е всяка сътворена форма извън източника - всеки предмет, всяка поляризирана емоция(притеснения, страхове...). Да отдаваш силата си на външни форми на творение е всяко отдръпване от това, което сърцето ти казва и свързване с ниските желания - ако нямам хубава кола няма да съм щастлив, ако нямам хубав апартамент няма да имам щастливо семейство или ако дрехата ми е намачкана няма да съм хубав/а и всички други притеснения свързани с материалното, но не само с него. Да се рпитесняваш какво ще кажат "хората" също е отдаване на силата на външни форми на творение.

И външни тук не значи външни на мен, индивида, а външни на това, което е истинската същност - сърцето(там се осъществява връзката с източника на целия космически ден).

Примерче:

Излиза човечето от дома си, центрирано в сърцето, свързано с личния си източник и безусловната любов и автобусът идва, светофарите са зелени, няма контрольори(защото пътувам гратис), свършвам си работата и се рпибирам. - идеален случай на това да си в собствената си сила и да си майстор на своята реалност.

А когато отдваш силата си на нещо външно може да се получи следния сценарий:

Тъкмо излиза човека от дома си, и забелязва, че по бялата му дреха има някакво петно или е намачкана или нещо такова. Оттук започват притесненията - ако не е перфектно няма да съм хубав/хубава - свързване с поляризирани емоции...
На спирката автобуса закъснява, светофарите са си зелени, ама шофьора кара бавно и спира на жълто още преди да е превключил на червено.... казва се контрольор...закъснява, човечето, за своята работа и не успява да я свърши и всичкото това, защтоо е отдал силата си на външна форма на творение - някакъв намачкан или изцапан плат, който няма никакво отношение към неговата основна дейност, но поради естеството на енергийната система на човека(да усилва всички енергии, с коите се свързва) се реализират в триизмерния свят обстоятелства, които са доста различни от първия случай, когато човека е свързан с безусловната любов във сърцето.

Това е най-общото обяснение с пример, което мога да дам, какво значи отдаване на силата на външни форми на творение.

# 9
 • Мнения: 1 919
Цитат
Излиза човечето от дома си, центрирано в сърцето, свързано с личния си източник и безусловната любов и автобусът идва, светофарите са зелени, няма контрольори(защото пътувам гратис), свършвам си работата и се рпибирам. - идеален случай на това да си в собствената си сила и да си майстор на своята реалност.

Явно аз не схващам. За да си щастлив трябва да ходиш намачкан, мръсен ....да нарушаваш правилата/да се возиш гратис/......това безусловна любов-центрирана в сърцето!

А какво пречи да съм с чисти дрехи, изгладена, сресана и спретната, да си изчакам червения светофар...да си свърша работата и в края на деня пак да съм доволна от себе си?!
Да мечтая за хубава кола, жилище и да се боря да го постигна, да следвам мечтите си...хич, ма хич не схващам....... ooooh! язък за образованието ми, знаех си че трябва да купонясвам повече и по-малко да уча..

# 10
 • Мнения: 0
Много теория се натрупа....

Пиша ви един ченълинг от Майка Мария ваша е свободната воля как ще го приемете.

Здравейте мили мои, аз съм Майка Мария!

Насочихме този канал към този форум за да споделим с вас енергиите на безусловната Любов. Това е Шамбала в действие - безусловна любов във вашите сърце. И аз, като възнесен учител, който служи на Източника като безусловна Любов имам послание за вас!

Обичайте със сърцата си! Отворете ги за целия живот около вас! Отворете ги и дарете всяко едно същество в света около вас с изобилен поток на безусловна Любов и Светлина. Бъдете тази Любов. И не случайно от всички възнесени учители от Шамбала йерархията аз избрах да се свържа с този канал за този ченълинг. Запазете безусловната Любов, която имате към своите рожби в сърцата си и я пренесете във всеки миг от пстаналич ваш живот. Във всяко кътче от ежедневието. Бъдете с отворено сърце и просто бъдете Любовта.

И всеки има свободна воля да прочете това послание със сърцето си и да го приеме или да го прочете с ума си и да го анализира.

и енергията се сменя с Ел Мория...

Не търсете толкова отговорите в ума си, колкото в дърцата си. Споменте си за всички пъти, когато сте пренебрегвали порива на сърцето си и какво ви е донесло това. И свободната воля се сътои в това - да се свържете с безусловната Любов сега или после, някой друг път. Това е вашият избор, който ви се предоставя и всички ние, включително канала, чрез който говорим тук и сега ще приеме без осъждане всяко решение.

Ние искаме да споделим с вас енергиите на безусловна Любов, нищо повече и нищо по-малко.

И се връща енергията на Майак Мария....

И така мили мои - ние сега с този канал имаме едно предложение към вас. Ако желаете той ще рпави всеки ден по един ченълинг с някой от нас - Възнесените учители, като този ченълинг ще бъде в безусловната любов.

Това е най-доброто, което можем да ви предложим като споделяне.

Намасте

...Край на ченълинга...

Така, надявам се става по-ясно.

# 11
 • Мнения: 0

...За да си щастлив трябва да ходиш намачкан, мръсен ....да нарушаваш правилата/да се возиш гратис/......

А какво пречи да съм с чисти дрехи, изгладена, сресана и спретната, да си изчакам червения светофар...да си свърша работата и в края на деня пак да съм доволна от себе си?!


Ако това разбираш, така да бъде. Няма скрит подтекст в това, което пиша.

Щастието е въпрос на съзнателен избор. Simple Smile

Как си облечен е също въпрос на съзнателен избор.

Ако в края на деня си доволна от себе си - прекрасно - пожелавам ти да пренесеш енергията на безусловна любов и в останалата част от деня!  Mr. Green

И това тук го казвам много тихичко, така че само между мен и теб да е
 Rolling Eyes А ако има нещо, което ти пречи да е така - ти ще си отговориш сама на себе си какво е.

# 12
 • Мнения: 1 855
Темата ти не е за този подфорум.

# 13
 • Sofia
 • Мнения: 2 164
Нямам идея как и защо сме пропуснали семинарната Ви тема при този чудесен цифров анонс, който съдържаше.
Възнамерявам да поправя пропуска и да Ви лиша от възможността да се възползвате от форума отново.
Заключвам.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт