Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 4
Здравейте,
много се пише вече за вредата от ваксините, но що се отнася до милата ни България, все повече затягат контрола върху редовното имунизиране на децата. Ние като родители вече нямаме право да решаваме дали детето ни ще избегне рисковете от ваксините и плащаме висока цена ако решим да се противопоставим на насилственото имунизиране. Затова нека не само да пишем, НЕКА ДА ДЕЙСТВАМЕ!
Предлагам да съберем подписка срещу законите които ни задължават да ваксинираме децата си, много ще помогне и ако всички родители с пострадали деца напишат накратко историите си тези неща да внесем в парламента и да настояваме да се зачитат ЧОВЕШКИТЕ НИ ПРАВА НА СВОБОДЕН ИЗБОР!
Предстоят избори, сега е момента да направим нещо, преди още деца да са пострадали!
Моля ви, не ме разбирайте погрешно, аз не съм нищо повече от една българска майка, но сама не мога нищо да направя. Ако се обединим ще извоюваме правото на децата ни да не бъдат инжектирани с токсични коктейли на конвейр още от първия им ден живот.
МОЛЯ ВИ, НЕ ОСТАВЯЙТЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ, НАПИШЕТЕ МНЕНИЕТО СИ![/[/color]color][/size]

# 1
  • Мнения: 75
Здравей, Бънни! Има вече електронна подписка против ваксините...http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=599717.0 и много линкове за срив във здравето от тях. Има и група във фейсбука http://www.facebook.com/groups/161283897242551/ Сигурна съм, че има още много форуми където потърпевшите хора и родители търсят изход от адската машина за месо... #Cussing out Пиши по - подробно какво предлагаш друго за смяна на системата, която са ни наложили? С поздрави: Ирина  Simple Smile

# 2
  • Мнения: 4
Консултирах се с моя приятелка адвокатка, какво трябва да се направи за да се промени даден закон. Тогава тя ме попита за кой закон питам, и допълни че законите в България преди всичко зависят от лобитата. Затова една подписка няма да свърши работа. Най-вероятно тя дори няма да бъде разгледана.
За да постигнем ефект, освен подписката трябва да има и достатъчно медиен шум . Доколкото познавам българските нрави, трябва да има жертва за да се вдинге шум. Но жертви на ВАКСИНАЦИИТЕ има достатъчно, можем да използваме личните истории на тези които вече са препатили вместо да чакаме още деца да загинат в името на "общото благо"
Първото нещо което трябва да се направи (според мен) е една информационна кампания за родителите. Толкова съм бясна на системата че съм готова да раздавам брошури пред родилните домове денонощно.
Втората стъпка е да се свържем с подходящите медии които да дадат гласност на случващото се и разбира се да покажад драмата на потърпевши родители и деца.
Третата стъпка може да бъде едно леко протестче което да внесе вече гореспоменатата подписка.

Имам доста идеи, но преди всичко смятам че трябва да се действа, не само да се говори.

# 3
  • на Земята
  • Мнения: 174
 Peace

# 4
  • Мнения: 817
Днес ме изненадаха,че няма да получавам детски,защото децата ми нямат ваксини.Питам защо? Не стига , че си плащам всички осигуровки,не ползвам нищо по ЗК , а сега и детски няма да ми дават.Какво ще направим ,за да се промени това ?

# 5
  • Мнения: 4
Миличка, аз и майчинство не получавам заради неуредиците в тая шибана държава, ама няма да ти разказвам цялата история. Но.. това е чиста проба изнудване. Какво ще кажете да съдим държавата в Страстбуг.?Ще си направим един колективен иск (само от форума има поне стотина майки които имат сериозни основания за дело). Това е меко казано нарушаване на човешките ти права.

# 6

Общи условия

Активация на акаунт