Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 септ. 2011, 09:23 ч.

Моля за коментар за хормонални изследвания !

  • 504
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Моля ви да коментирате  тези  резултати
 Правени са на 2 ден от МЦ

FSH-7 mIU/mL fol fase 3 - 14.4
LH-5.3 mIU/mL fol fase 1.1-11.6
Estradiol - 255 pmol/L fol fase 0.0-308
Testosteron - 90.1 ng/dL fol fase 0.0-81
Prolactin - 6.5 ng/mL 1.9-25

# 1
  • Мнения: 2 445
Здравейте!

Вашите изследвания са в норма, с изключение на леко завишените стойности на тестостерон. Моят съвет е отново да изследвате нивото на тестостерон във втората фаза на цикъла. В случай, че отново са над нормата, следва да се назначат допълнителни изследвания.

Поздрави,
Д-р Ралица Милчева
Акушер-гинеколог
АГ Болница "Д-р Щерев"

# 2
  • Мнения: 2
Благодаря Ви много за отговора!
Искам да попитам за Estradiol за 2 ден от МЦ не са ли много високи тези стойности,въпреки че са в нормите ?!
За Тестостерона ми изписаха да пия Siofor ,може ли да окаже влияние ako го изследвам след 10 дни
и ако пак са високи стойностите какви изследванията препоръчвате да се направят.

Благодаря!

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт