Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте, имам следния проблем.
Предистория.
Наложи се да продадем стария 3 стаен апартамент за да покрием дълг който баща ми беше направил. С продажбата сключихме договор че до месец ще се изнесем. След като оправих всичките изцепки ми останаха всичко 25000 евро.
Сега.
Намерихме 2 стаен апартамент за 28000 евро. Но аз имам само 25000
смятам да сключа първоначалната сделка с 5000 евро и с поговорка че другите ще ги дам след 2 месеца. Исках финансиране от банка с обезпечение апартамента. Но получих отговори че банката за толкова малко пари не се занимава. А другия проблем е че ме осигуряват на минималната заплата и имам заем към пощенска банка и никоя банка не иска  да се занимава на с човек на минимална заплата с един заем.
Имам решение но ми излиза много солено да искам аз и мой приятели заеми от джет плюс . И да сабера необходимите 3500 евро.
Но искам да попитам за други идей.
Моля помагайте!!!!

# 1
  • Мнения: 291
Защо не се обадиш в Пощенска банка - може да се съгласят да ти отпуснат още пари.
Ако все пак останеш с идеята за джет кредит - препоръчвам ТиБиАй Кредит. Доколкото съм запозната техните условия са по-добри (доколкото е възможно да се каже "добри условия" за лихвите на небанкова институция  Crazy ).

# 2
  • Мнения: 0
Истината е че не искам да се занимавам с не финансови институции Sad Трябва да има някакъв изход от цялата ситуация. И то да е чист. Сигурен съм.
Благодаря ти за съвета.

# 3
  • Мнения: 291
Единственият "чист" е ако приятел ти ги заеме  Peace

# 4
  • Мнения: 0
Ами нямам приятели да ми услужат с такива големи суми Sad

# 5
  • София
  • Мнения: 8 210
Може ти или член на семейството да кандидатствате за кредитна карта към някоя банка.
После теглите кредитния лимит и купувате апартамента.
Но освен цената 28 000 си приготви и пари за такси по прехвърлянето. Разберете се със продавача как ще се плащат те - на данъчна оценка или на реална цена, кой какъв % от таксите ще поеме.
Та съвета ми е да се търсят поне  още около 5000 Е.
След купуването сиурно ще се наложи ремонт преди да се нанесете, там също се искат пари поне за материали, ако се справите с труда.

# 6
  • Мнения: 0
Е аз не знам някоя банка да предлага кредитна карта по висока от 2000 лева!

Общи условия

Активация на акаунт