Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 0
здравейте, да споделя само искам. След всички теми за разума или сърцето и моето мнение което винаги е било и подркепяло да слушаме сърцето аз сама се учудих как реагирах в една малко заплетена ситуация. Историята е следната женена съм, с мъжа ми живеем нормално-е има и неразбирателство от време на време , поскарване и после сдобряване и така. Аз обаче залинтнах по мъж с които освен приятелство нищо друго не е имало.Точно когато нещата тръгнаха да се задълбочават, да се чуваме всеки ден, да правим планове да се виждаме аз изведнъж се отдръпнах въпреки желанието ми да се виждаме. Самата аз се учудих от начина ми на реагиране.Не исках да нараня мъжа ми.Сега се боря вътрешно в себе си да се убедя че съм постъпила правилно. А от друга страна другия мъж не ми излиза от главата, с него се чуваме от време на време и все не мога да кажа край. споделете ако някой е бил в подобна ситуация 

# 1
 • Мнения: 14
Аз обаче залинтнах по мъж с които освен приятелство нищо друго не е имало.
Само ще кажа, че между мъж и жена е невъзможно да има само приятелство без задни мисли... newsm78

# 2
 • Sofia
 • Мнения: 6 225
" Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш" . Успех  Hug

# 3
 • Мнения: 0
горгона медуза добре ме окуражи....... Confused

# 4
 • Мнения: 442

     За такива неща няма нужда от чужди мнения! Защото зависи от твоите разбирания!
     Много хора ще ти кажат да се срещнеш с въпросния мъж, много други ще ти кажат да не го правиш!
     Според мен си постъпила правилно, като си се отдръпнала. Но моите разбирания са такива, не знам какви са твоите. Носиш отговорност към отношенията/ връзката ви, но носиш отговорност и към самата себе си. Има ли конкретна причина, която да те влече към новото познанство? Например да ти липсва нещо от мъжа ти - любов, нежност, секс, разбиране и пр. ? Защото наистина пълноценна връзка без тях няма, поне според мен.  Или става въпрос за разнообразие? 
      Не ми отговаряй, това са лични въпроси, просто се опитвам да помогна!  Peace
     

# 5
 • Sofia
 • Мнения: 6 225
горгона медуза добре ме окуражи....... Confused
Ами тогава живей с тягосното чувство, че не сте били заедно...защото е ужасно

# 6
 • Мнения: 2 805
добре си постъпила, защо да си усложняваш живота и да се вкарваш в любовни триъглъници...пък привличането и чувствата към новото ще поотминат и като охладнеят страстите ще се радваш, че си приключила преди да започнеш

# 7
 • Бургас
 • Мнения: 6 035
Слушай сърцето си. И малко разума  Mr. Green
Няма как ние да ти кажем кое е правилно в точно вашия случай. Ти си знаеш най-добре.
Но май нямаш полезен ход - както и да постъпиш, все ще има наранени.
Затова помисли добре... Ужасно е да си развалиш семейството, ужасно и да копнееш цял живот за друго... Отделен въпрос е дали това е просто залитане или нещо повече. "Пеперудите в корема" винаги отлитат, важно е какво остава след тях.

Каквото и да напишем все ще са общи приказки... верни за едни и неверни за други - зависи от гледната точка и личния опит ... може би Mr. Green

По друг начин казано:


     За такива неща няма нужда от чужди мнения! Защото зависи от твоите разбирания!
     Много хора ще ти кажат да се срещнеш с въпросния мъж, много други ще ти кажат да не го правиш!
         

# 8
 • Мнения: 0
момичета мерси за отговорите. Все още не съм сигурна дали постъпих правилно или не , но така или иначе нещата няма да се променят. Аз се оттеглих и няма връщане назад.С другия мъж се чуваме от време на време но май и двамата решихме(без да обсъждаме) че щом не е станало нищо, няма да стане просто. При мен чуствата са все още много силни и непрестанно мисля за него.Може би и той се чуди защо аз така избягах изведнъж , но и двамата предпочитаме в момента да не обсъждаме. мисля че ако се виждаме аз ще залитна отново, но тъй като повече се чуваме поради причината че не живеем в един и същи град аз някакси успявам да сдържам чувствата.

# 9
 • Мнения: 1 175
Според мен добре си постъпила да се отдръпнеш. Тия работи за сърцето са просто оправдание за неуважението към брака/връзката, за които си поела отговорност като си се съгласила да бъдеш с този човек. Затова, според мен, ако нямаш съгласието на партньора си, кръшкането докато си в брак или връзка е недопустимо без значение коя част от тялото те тегли натам. Ако искаш да слушаш сърцето, хубаво - скъсай първо с настоящата връзка, пък тогава ходи и си гони неначесаните красти. Но да го правиш зад гърба на човек, на когото си обещала че ще бъдеш вярна, и който ти се доверява - това според мен е подло. За съжаление, в сълзливите филми жената винаги е оправдана, и на нея й се позволяват и прощават такива забежки. Защото виждаш ли, тя била неудовлетворена, нещастна, ала бала. Докато същевременно ако мъж направи абсолютно същото, и изневери на жена си, без значение причините, той бива обявен за прасе, безчувствен, и т.н. епитети. Аршинът е различен, за съжаление. Ако връзката/бракът ви е отворен и сте се съгласили да си хойкате, тогава работата е друга. Но, ако сте се споразумяли да сте си верни, и забегнеш по чуждо без първо да прекратиш връзката, това вече си е предателство. Не може и вълкът сит, и агнето цяло.

# 10
 • Мнения: 755
Влюбена ли си? Страх те е от силата на чувствата ти към този мъж и затова бягаш или просто те е страх, защото не си наясно колко дълбоко си нагазила?

Това,че го правиш , за да не нараниш съпругът ти не е реалният ти довод- това предтекст да си оправдаеш залитането , както сама го наричаш и страха , който те е обзел изведнъж.  Имам предвид, че нараняването на съпружеското тяло не е ти е толова важно, а по-скоро си се уплашила от силните си чувства към това залитане, което явно си решила , че ще е разнообразие , но уви то е прераснало в нещо друго.
Мисли и реши как действаш, цял живот със свито сърце и копнеж по неизживяна любов  не се живее, както и дълго с гузна съвест т.е. в патова ситуация си мацка. Притегли всички "за" и "против" за двете ситуации и тогава действай. Самият факт , че си оставяш вратичка с другият мъж ти говори , че не си готова да прежалииш. Мисли.

# 11
 • планетата Земя
 • Мнения: 107
Ооо, стига с тази любов, дами. Както пишехме едно време по лексиконите: любов, любов - варен картоф, разрежеш го, а той - суров.
Щом си се отдръпнала, сигурно си има причина. Може в момента да не я осъзнаваш, но ако помислиш и бъдеш честна със себе си, ще я разбереш.
Според мен добре си постъпила. Изчакай и ще видиш, че нещата сами се нареждат.

# 12
 • Мнения: 0
много,много ви благодаря супер сте.Да ви кажа как се развиха нещата досега. Още не съм си дала отговор дали  правилно постъпих или не но времето ще покаже.Мъжът се отръпна малко като вече не се чуваме често аз също се опитвам да не го търся. Така май е най-добре в създалата се ситуация.

# 13
 • Мнения: 107
Щом си залитнала по друг, нещата в семейството ти не са пълноценни. Премисли, има ли бъдеще този брак, докато не си стигнала до ново залитане.

# 14
 • Мнения: 1 129
Аз обаче залинтнах по мъж с които освен приятелство нищо друго не е имало.
Само ще кажа, че между мъж и жена е невъзможно да има само приятелство без задни мисли... newsm78

То, ако са само мисли, човек може и да се пребори с тях, ама с `делата` става по-сложно... Thinking
Към авторката: зависи от отношенията с мъжа ти. Ако все още се обичате/ казваш:"-Не исках да нараня мъжа ми"/, мисля, че си постъпила правилно. Peace
Воля  му е`майката` в тия случаи, ама на който са му слаби `ангелите` не зная. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт