Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 5 373
...ми каза вчера един мой познат, мъж, семеен, с дете. Отпочнахме разговор за извечната тема какво искат жените, как да го намерят и как реагират мъжете.

Та...той заяви следното :повечето от днешните мъже са п....ци и се боят от независими, силни жени, които открито заявяват какво искат. Трябвало да се държа като П., да речем, ето на, тя как имала след себе си цели глутници от мъже с изплезени езици и т.н. Трябвало да флиртувам, да съм нежна (разбирай по-лигава  Mr. Green) и все неща в тоя дух.

Нищо не се било променило от ерата на каменната пещера, защото мъжът все така обичал да е Той....примордиалният.
След този разговор се замислих дали пък вече не съм започнала да плаша и мъжа си! Shocked ooooh!

За статистиката - не съм 120 килограмова, едра бабанка, не псувам каруцарски, не си търся правата на всяка цена, но....не ги умея тия, глезотийски неща, а и никога не съм ги умеела. Дори и на флирт започнах да се уча на стари години!

# 1
 • Мнения: 9 990
Е, пък около мен е различно.Искат ме силна, по възможност неръждаема също, тип вечна.Да не смее човек да се поглези.... WhistlingСъвсем сериозно това...
За статистиката мерки и теглилки няма да пиша, щото съм в норма и спортуваща редовно, също готвеща, гледаща и работеща и шофираща и...и... LaughingОтивам да си сменя маслото. Hug Peace
Ръчкат ме да си търся правата дори, когато не е нужно май...хахаха, инак и аз не псувам-никак, ни културише, ни каруцарски.Флирта е отделна категория обаче.А дали го умея-не знам.

# 2
 • Мнения: 4 916
Слабите мъже наистина се плашат от силни жени.
Докато силните мъже пък се дразнят от слаби, инертни, неинтересни жени. Това ми го обясни познат, който е доста динамична натура и търси съответната половинка, а не такава, която ще го бави със своята инертност.

# 3
 • на правилното място, в точното време
 • Мнения: 2 647
Не тази вечер, Жозефина!!! , едва ли го плашиш , щом още е до теб.  Peace
Плашат се първосигналните, примитивните мъже, които са "силни", защото имат слаби жени до себе си. "Силни" са с жени, които пърхат с мигли и които опикават кълките, в момента, в който той удари по масата.
Да ти кажа честно, не искам такъв мъж до себе си. Спокойно мога да мина без него.
Силният мъж за мен може да плаче, да се страхува, да не се притеснява, когато взимам повече пари от него...Благодаря на Бог, за Мъжа до мен!

# 4
 • Мнения: 10 360
Винаги съм завиждала на жените, които могат да мяукат, да пърхат с мигли.  С годините май малко поомекнах, но не съвсем. Малко ми трябва да изровя томахавката.

# 5
 • Мнения: 5 373
Трещерица, на мене дори ми е смешно, когато наблюдавам подобно поведение, толкова ми е....хм  изкуствено. А го наблюдавам почти всеки ден, твърде отблизо.
Е, ако това е цената да имам "глутници,", които ме преследват с изплезен език, мерси съм.

# 6
 • София
 • Мнения: 2 181
Хм...един такъв мъж не познавам....който да не харесва силни жени...
Имам точно обратните наблюдения newsm78

# 7
 • Мнения: 9 990
Жоз, има значение Къде го наблюдаваш това. Grinning

# 8
 • Мнения: 5 373
Ееее, не е в бар! СетИ се къде е! Mr. Green

# 9
 • Мнения: 9 990
Именно.Това е Тактика по-често, отколкото редовно поведение.И аз съм го гледАла.У дома никой не ги търпи лигави, бъди сигурна. Laughing

# 10
 • в оазис
 • Мнения: 419
   Аз не мисля, че днешните мъже се плашат от силни жени. Напротив имам примери, че много от тях са доволни и се възползват от силните си половинки, да ги поразтоварят откъм мъжки ангажименти.  Пърхането на мигли  е противно, но и грубата демонстрация на женска сила  , може  да бъде плашеща и отблъскваща.

# 11
 • Мнения: 170
Мен, ако ме питате и мъжете не знаят точно какво искат и от какво се плашат. Все жените са упреквани, че не знаят какво искат, ама ето например имам колега, който застъпва позицията, че една умна и силна жена трябва да си намери мъж на нейното положение, че един мъж също трябва да търси дамата на сърцето му да отговаря и на положението му, за да не го излага, а в следващия момент ми казва, не, не, на мен не ми трябва жена от моята професия, Жената не трябва да е прекалено умна и силна, но пък не трябва и да е някаква простачка, не искам някоя да ме засенчва както с ума си, така и да ме излага с неадекватното си поведение или прекаленото си послушание. И то какво излезна, че, ако е силна и умна и оправна не му трябва, защото ще го засенчва, а той все пак е Мъжа във връзката, а ако е прекалено послушна, кротка и мила, щяла да му омръзне, защото все пак той не искал кученце, а Жена, а Жената трябвало да бъде интересна и да се развива, а сега иди, че разбери.

# 12
 • Мнения: 5 373
Ето, за това говоря, Тумбе, прекрасно си ме разбрала!  Laughing
Ако може, да печели повечко, ама пък ако печели повечко, нали ще гради кариера, евентуално, и това пак няма някому да угоди.
Ако пък печели по-малко и му иска пари, аааа, вие, жените, само това умеете да правите. Mr. Green

# 13
 • Мнения: 9 990
E  какво толкова ви учудва?И жените са така към мъжете.Златната среда Винаги е Добра.И мъже и жени понякога не знаят какво искат и пробват различни вариации.

# 14
 • Мнения: 4 916
Именно.Това е Тактика по-често, отколкото редовно поведение.И аз съм го гледАла.У дома никой не ги търпи лигави, бъди сигурна. Laughing

 Peace
Така е.

Общи условия

Активация на акаунт