Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте!
Моят въпрос по темата е, някой преминавал ли е някакъв вид курс под формата на дистанционно обучение.
Аз се записах на компютърна графика по програма "Аз мога повече", още очаквам ваучерите, така че не ми предстои скорошно започване, но ме интересува как преминава това дистанционно обучение. Дали трябва да гледам клипчета, дали ми се дават материали или имам реална on-line връзка с даден преподавател, и как се изчисляват точно учебните часове.  Thinking
Започвам да се притеснявам, защото курсът е 1000 учебни часа, а аз нямам много свободно време - за това и избрах дистанционната форма; на всичко отгоре, когато се записвах в Бюрото по труда, ми казаха че не знаели как съм щяла да си разпределя часовете, но да имам предвид, че трябва курсът ми на обучение да приключи най-късно юни.
Благодаря на всеки, който изкаже някакво мнение!
Прекрасен ден за всички!   bouquet

# 1
  • Мнения: 5
И аз имам абсолютно същото запитване  Wink има ли минали през тази форма на обучение?

# 2
  • Мнения: 0
На мен също ми предстои обучение по програмата "Аз мога повече", професионално обучение "Оперативно счетоводство". Трябва да се свържете с доставчик и да получите необходимата информация. Аз проведох няколко разговора и си разясних технологията и приблизителния график. Времето е много малко за 960 часа, ще е много интензивен курса.Аз съм преминавала такава форма на обучение към СА Свищов, но сега е много по-различно от това, което предстои.
Тук може да прочетете предложението на един от доставчиците, на които съм се спряла аз.
http://www.kursove123.com/component/content/article/34-front-pag … stvo-vaucher.html

Дано да Ви е полезна тази информация!
Успех!!! Simple Smile

# 3
  • Мнения: 0
И аз имам абсолютно същото запитване  Wink има ли минали през тази форма на обучение?

Всичко освен Кабината е ИЗМАМА. Не се доверявайте на строителни фирми (като горната, която си прави реклама), които организират онлайн обучение!

Общи условия

Активация на акаунт