Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 543
Да уточня - става въпрос за детето ми на 3 и половина години и за вечния градински сопол. Не знам дали съществува такова нещо като "детски хомеопат", но предпочитам лекар, който се е занимавал с деца. Като райони са ми удобни Лозенец, Дианабад, Студентски град, Изток. Много ще съм благодарна на всеки, който се включи - трябва ми спешно, че поредният сопол и на път да ме докара до нервна криза. Ако има публикувани някъде списъци с отзиви, също ще ми е от полза.

# 1
 • Мнения: 0
Майката е за лечение, щом сополите я докарват до нервна криза.
Не се заяждам, просто трябва да се знае, че в много от случаите родителите са част от негативната възбуждаща или подържаща причина на едно заболяване и хомеопатията отдава значение на фамилната динамика.

# 2
 • Мнения: 543
Пошегувах се за нервната криза. Не знам как си представяш нещата - дали вися вечер на главата на детето  и се тръшкам: "Ах, този жълт сопол!" Фамилната динамика при нас е изцяло в рамките на нормалното. Просто искам да потърся алтернативно лечение, пробвала съм хомеопатични лекарства, но на големите фармацевтични компании тип Боарон. Дават добър ефект и предполагам, че класическата хомеопатия също ще е ефикасна за детето ми.

Просто ме удивяват някои потребителки в този форум. Човек търси адекватен съвет, а получава заяждане, и то с предисловие "не че се заяждам".

Хайдеее, никой ли не е посещавал хомеопат в тези квартали? Помагайте, преди сополът да е станал зелен:)

# 3
 • Мнения: 0
Уважаема, аз наистина не се заяждам с теб, защото полза от това нямам.

Добрите хомеопати са толкова малко, че критерият за подбор (по райони и квартали) не е никак разумен.

# 4
 • Мнения: 543
Ахам, добре тогава, сменям стратегията. Произволен квартал:) Нямах представа, че са кът.

# 5
 • Мнения: 0
Много са кът. Може би на пръстите на едната ръка се броят истинските и свестни хомеопати.

# 6
 • София
 • Мнения: 195
Здравей Китче!
Взет ли е секрет от нослето на детенце?
Смятам, че ако не е взет задължително трябва да се провери. Много мои приятелки с такъв проблем след обикаляне на специалисти и поставяне на диагнози от алергия до трета сливица в крайна сметка след изследване на секрет се оказва бактерия, която се лекува успешно с правило назначено лечение.
А за добър хомеопат в момента съм при една мисля, че е добра, но след добри резултати ще ти изпратя координати на лични.

# 7
 • Мнения: 543
Да вземан е секрет, но не на всяко боледуване, не е излизала бактерия. Като бебе беше изкарала един бакрериален сопол, който след 5-6 курса на лечение не мина и педиатърката препоръча да спрем "леченията" и да изчакаме известен период, ако сополите не пречат на детето. И вярно взе че отшумя само. След тази случка спрях да настоявам за всеки сопол да вземаме секрет:)

# 8
 • в матрицата
 • Мнения: 952
Много са кът. Може би на пръстите на едната ръка се броят истинските и свестни хомеопати.
Само да допълня: на пръстите на едната ръка и то без няколко пръста  Mr. Green Смешно, но истина  Peace

# 9
 • Мнения: 543
Добре де, кажете имената на двамата или тримата свестни хомеопати в град София, щом така стоят нещата Simple Smile

# 10
 • София
 • Мнения: 964
Добре де, кажете имената на двамата или тримата свестни хомеопати в град София, щом така стоят нещата Simple Smile

И на мен ми е интересно да чуя за тези хомеопати. Щом са толкова кът, напишете имената. Не ни дръжте в напрежение.  Grinning

# 11
 • Мнения: 27
Здравейте, моля ви на лични изпратете ни данните на тези хомеопати. Дъщеря ми има такъв проблем с "ясленските" сополи и вече почти не се влияе от никакво лечение, включително капки сребърна вода, клеева тинктура...., виброцили и подобни ... Може ли да ни дадете контакти, ако имате?

# 12
 • Мнения: 2
Център "Хирон" на бул."Стамболийски". Доктор Колева и Стоименова. Уникални са, но са затрупани с пациенти. Николов също е добър. Били сме и при тримата. В момента Колева се грижи за здравето на сина ми. Последно с нея преборихме гнойна ангина, с 40,1 градуса температура, за 4 дни. До колкото знам за Стоименова специално, интервю се записва няколко месеца по-рано. Наистина добрите хомеопати се броят на пръсти, но Колева и Стоименова са едни от тях.

# 13
 • Мнения: 27
Благодаря Dika! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт