Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 17
http://www.far-bg.org/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=1&Itemid=6

Здравейте момичета, пускам нова тема с идеята да контактуваме,обсъждаме и търпеливо newsm78да чакаме да се обадят от фонда. Аз съм № 1368... и още в статусът ми седи " чакаша решение на ...... " Изчетох правилника на фонда и сматам да приложа някой членове от него и да ги обсъдим:

Чл. 35. (1) Докладите се предоставят на обществения съвет и се разглеждат по реда на постъпване на заявленията.
(3) В графика по ал. 2 се включват не по-малко от 200 и не повече от 400 заявления.
Чл. 36. (1) Общественият съвет провежда заседания не по-малко от веднъж месечно. При насрочване на заседанията се вземат предвид сроковете за произнасяне съгласно този правилник и графика по чл. 35, ал. 3.
Чл. 39. (1) Въз основа на решението на обществения съвет директорът на фонда в тридневен срок от заседанието, на което е взето решението, издава заповед за организационно и финансово подпомагане на заявителя, в която посочва размера на отпусната парична сума, избраното от лицето лечебно заведение, срока, до който да бъде извършена процедурата, или прави мотивиран отказ.
(2) Заповедите по ал. 1 се издават в срок един месец от подаване на заявлението

# 1
  • Мнения: 24 589
E, от къв зор нова тема  newsm78

# 2
  • Мнения: 21 231
E, от къв зор нова тема  newsm78
Да има  Rolling Eyes

# 3
  • Мнения: 17
Определено темата е насочена към това дали Фонда правилно спазва своите правила и до какво довежда чакането  newsm78 Защото, според мен ако причината не е в тоза, че на фонда му свърша бюджетът, не виждам причини заповедите да се раздават и на по често, както пише в правилника. Има нещо гнило в цялата тази работа.

бамбарадамбара ако според теб е нормално да чакаш почти година и полувина докато започнеш процедурата/ако си одобрен/ и ако недай си боже се наложи да подаваш за втори опит и пак да чакаш приблизително година, за мен не е добре организирана работата на фонда. Сори  ooooh!

# 4
  • Мнения: 21 231
Дали ще се забърза ако пуснем още 5-6 теми  Rolling Eyes

# 5
  • Мнения: 10 723
Барби донякъде имаш право, но смятам, че идеята на авторката е съвсем друга. Не да се казва " мен ме одобриха" или " вече си имам заповед"

queen7 разбирам те, и аз смятам, че фонда не си върши много добре работата. Даже да не спамя/ извинявам се за което/ в друга тема бях написала, че смятам да проуча нещата. Т.е. да разбера на място за какво става въпрос. Не знам дали някой ще ми обърне внимание, но ще го направя ако нещата продължават така.

# 6
  • Мнения: 24 589
Миеринче, успех. Двете лелки са изнервени и не знам доколко ще ти обърнат внимание . Върнах се , че на едната ни спермограма нямаше печат и ги помолих пред мен да я приберат в джоба ми, а те така ми се сопнаха. И съответно не го направиха, та два месеца се чудех дали няма да ми отхвърлят молбата  newsm78
Както и да е .
Та мисълта ми е, че бюджета е  15 милиона. И да си стъпят на врата няма откъде да вземат повече пари -това са точно за  3000 двойки. 
А от теми нови- няма смисъл .

# 7
  • Мнения: 10 723
Сигмичке ще ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire тия лелки, не стига, че са пенсионерки и заемат мястото на младите хора пък и ще ми се дървят/извинете ме за израза/, ние като подавахме документите така едната се караше на предната двойка, че ми идеше да вляза и да я направя на нищо. Ние там да не сме отишли за кеф  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Определено Фонда си има бюджет и когато той свърши е ясно, че няма от къде да дават парите. Но авторката според мен а и аз мисля така, че когато парите са налице могат по експедитивно да действат а не да ни одобряват март а да ни дават парите догодина лятото. Като си одобрен както пише в чл.39 да се дава заповета в някакви прилични граници от време все пак.

ОК и аз съм за това, че няма нужда от повече теми, модераторките ако преценят, queen7  извиниме да я изтрият темата.

# 8
  • Мнения: 24 589
 hahaha айде извади пищовите .

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт