*********************************** рекламна публикация ***********************************


Да бъде светлина... на тавана!

                       
През 1941 година, воден от желанието да съживи и преобрази подпокривния етаж с дневна светлина и свеж въздух, датският инженер Вилум Кан Расмусен изобретява и монтира своя първи покривен прозорец. Сам откривателят дава име на произведението си - ВЕЛУКС.

Кратко, но звучно и леснозапомнящо се име, съчетание от основните функции на покривния прозорец – ВЕнтилация и ЛУКС (мерна единица за осветеност).

С течение на годините продуктите с марка ВЕЛУКС се утвърждават като синоним на качество, издръжливост и елегантен дизайн. Сега, 70 години по-късно, ВЕЛУКС е сред водещите строителни търговски марки в цяла Европа.
                                               


Функционалност и в най-дребния детайл

                                               

Най-голямото предизвикателство пред инженерния гений на конструктора на покривния прозорец ВЕЛУКС е била нуждата от отваряне за вентилация и лесно почистване без нужда от излизане на покрива.

Уникалният дизайн на пантите, в съчетание с изработка от висококачествена сплав, правят възможно отварянето на крилото на 180 градуса.
                       


                                               

След детайлни анализи и многогодишен опит, покривните прозорци ВЕЛУКС започват да се произвеждат приоритетно с горна дръжка.

Така всеки квадратен сантиметър от стаята може да се използва пълноценно.

Горната дръжка позволява безпроблемна работа, дори когато под прозореца има бюро, маса, диван или друга мебел.
                       


                       

За да бъде въздухът в стаята винаги свеж, всеки от моделите покривни прозорци има вентилационен отвор.

Дори при заключено положение можете да имате филтриран от прах и насекоми въздух.
                                               Датски дизайн.
В това са наистина добри!


                                               

За да бъде лицето на една фирма наистина младо и обърнато към най-новите тенденции на пазара, се нуждае от подходящи партньори.

От няколко години насам ВЕЛУКС Груп работи с водещи дизайнери в областта на интериорния дизайн, за да удовлетвори най-високите изисквания и най-изтънчения вкус на своите клиенти.
                       


                       

През миналата година, съвместно с Рос Ловгров, носител на множество международни награди и разработки, всепризнати и експонирани в редица известни музеи, фирмата представи Светлинен тунел на Ловгров.

Светлинният тунел е продукт, позволяващ на естествената светлина да проникне в иначе тъмни, вътрешни помещения като бани, коридори, килери и др. Неимоверната разлика в облика на стаята и настроението, което слънчевите лъчи носят със себе си, е благодарение на елегантния ВЕЛУКС продукт.

Плод на успешното сътрудничество с Карим Рашид - наполовина египтянин, наполовина англичанин и създател на повече от 2000 дизайна в областта на интериора, модата и мебелите, продуктовата гама на щори ВЕЛУКС се увеличи с 8 ексклузивни десена. Съвсем естествено, много от клиентите ни възкликват: „Това са произведения на изкуството!”
                                               


Hi-Tech

                                               

За ценителите на високите технологии и абсолютния комфорт инженерите на ВЕЛУКС разработиха новото поколение прозорци INTEGRA с най-новата система за управление - io-homecontrol.


Радиовълновата технология Ви позволява да поставите елегантното дистанционно на удобно за Вас място, дори без визуален контакт с прозореца.


Безбройните опции за програмиране Ви дават свобода да настроите веднъж дистанционното и след това да се отдадете на любимите си занимания.
                       


                       

Противно на очакванията, че около електрически продукти трябва да има множество кабели и дупки по стените, соларните прозорци и щори ВЕЛУКС се захранват от слънцето и за тях не е нужно окабеляване.

Благодарение на вградена акумулираща батерия можете да боравите с продуктите дори и през тъмната част на денонощието.
                                                                                              

Прозорци ВЕЛУКС за плосък покрив осветяват и вентилират стаята като се отварят с дистанционно управление.

С едно дистанционно можете да управлявате огромен брой прозорци, щори и сенници, както и продукти ВЕЛУКС за плосък покрив.
                       


 
70 години иновации – 70 лв. отстъпка
На всеки истински рожден ден  се раздават подаръци.
През месеците октомври и ноември 2011г. подаряваме на Вас, нашите клиенти 70 лв. с всяка покупка на покривен прозорец + обшивка + термоизолация + щора/сенник ВЕЛУКС.
За подробности посетете най-близкия магазин за строителни материали или
www.velux.bg.


ВЕЛУКС България ЕООД
Пелистер 6, Павлово
Тел.: 02/ 955 99 30
Моб.: 0885 002 032
www.velux.bg

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 13:47 от BG-Mamma™