Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 19 окт. 2011, 15:46 ч.

56-то ОДЗЗЗЗЗ

 • 921
 • 9
 •   1
Отговори
 • Мнения: 17
Хайде моля момичета кой е в 56 одз здравец, почти нищо не намирам като инфо за яслените групи там, или каквото и да е мнение за тази градина, кажете нещо?

# 1
 • Мнения: 17
Какво става , ей хора, никой ли не е чувал за 56-то одз Здравец, моля дайте някакво инфо за там, еййй срамота значи....

# 2
 • Мнения: 63
ние сме в 1 яслена група и аз търся мнения,притесняваме се че пращат много болни деца нищо друго.Едната госпожа Думанова е много любезна и обгрижва децата,за другата нямам такива впечатления , но мисля че е ок.

# 3
 • Мнения: 63
НИе вече сме с ларингит от 3 денаа ходене на ясла,просто съм възмутена от родителите които си пускат децата болни с кашлица в яслата,ето и ние хванахме от детето което водеха във вторник и то имаше магарешка кашлица.Е хванахме я...явно добре е кашлял срещу нашия,ще повдигна сериозно въпроса в яслата и няма да оставя така нещата.Дано не се разболеете и вие ,но като го водите питайте Димитрова дали има мн болни деца и моя съвет е да не го оставяте.Успех

# 4
 • Мнения: 17
Разбира се аз още в петък бих отбой от градината, взех бележка за цялата седмица, според мен децата се съсипват от плач там, а и аз се влудявам от тези дето ги пускат болни, според мен госпожите нищо не могат да направят като им ги остават така. Сигурно нямат възможност да си ги гледат във вкъщи, де да ги знам, повече ми намирисва на нежелание да си стоят във вкъщи, не за всички, ама...
Друго което си мисля е че доста време ги държат на гърнета и това допълнително ги простудява, все още не знам кое как е там. 

# 5
 • Мнения: 17
Мисля че дори и възрастен да реве по 2 часа на ден ще се разболее, попитах г. Димитрова как манипулират поведението им за да не плачат и...нещо нищо не ми отговори, за храненето г. Тоткова ми обясни че не зависи от детето да се храни а от тях, затова няма дете което да не е яло, затова явно още 1-я ден сина ми беше с прехапано езиче.
Искам да разбера кои са родителите които участват в родителското настоятелство на градината и какво правят всъщност, имаше скоро съобщение че имат среща - попитах г. Димитрова за какво става въпрос и адски ме подразни като побърза да ми обясни че това мен изобщо ама по никакъв начин не ме касае и засяга, като че ли не съм родител...

# 6
 • Мнения: 17
А за разболяванията.... въздържам се да коментирам, ама ..
Значи - един вагон изследвания им се представят че им се дава здраво право дете, което за нула време се разболява, не знам какви усилия им коства за да се стигне до разболяване, но е абсолютно неоспорим факт, едва ли не правило детето да се разболее за няма и 5 дена, е добре питам аз - защо е така? какво е това едва ли не задължително условие.
Ако например яслата подлежи на санкция при такъв случай, ще ги питам тогава ще позволяват ли на недобросъвестните родители да си оставят хремави и кашлящи дечицата, ама няма такива филми естествено.
 

# 7
 • София
 • Мнения: 2 023
На 21.10 - отписах детето си от 56 ОДЗ група 3-Б. Така, че има свободно място.
Не само майките водят децата си болни, самите госпожи често са болни.

Скъса се да боледува вече 2-ра година.

Много ми се чудеха, нали е предучилищна...., но така решихме с съпруга ми - здравето е по-важно. Вече тази седмица е 4-та, като не можем да се отървем от задната хрема и не спа по 2-3 часа нощем - какво ли не капехме, какво ли не пихме. Засега от понеделник само промивам обилно... Да видим какво ще стане.

# 8
 • Мнения: 17
Я виж ти..., ама от самото начало ли ходите в 56-та, имам предвид от ясла до сега?
Много странно, вярно че като ходих преди 2 дни да дам бележката и по-младата госпожа ме пресрещна с оплакването че и те са болни, имам предвид госпожите.
Ако от ясла сте в 56 какво обяснение дават госпожите за това, разговаряла ли си с тях, Ей това много ме дразни искат хиляда изследвания че детето е здраво право за да тръгне на градина и за нула време го разболеят.

# 9
 • София
 • Мнения: 2 023
Не, не сме.

За яслата нямахме място и за градината..., чак миналата година октомври се класирахме.
Така, че започнахме от 2-ра група от 4-годишна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт