Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Удовлетворени ли сте от работата си?

Опции:

 • Мнения: 284
Извинявам се ако е пускана такава тема Simple Smile.
Въпросът ми е по скоро дали сте удовлетворени от естеството на работата си, а не от заплащането й. В смисъл обичате ли работата си, отивате ли с желание на работа или напротив. А от тук произлиза и въпросът свързан със заплащането - Бихте ли сменили работа която ви носи удовлетворение, но малко пари за такава която не ви допада, но е с добро заплащане?

# 1
 • където ми харесва
 • Мнения: 3 724
Да, работя това, което обичам, а и нямам шеф, така че съм много доволна Wink

# 2
 • Мнения: 1 567
Извинявам се ако е пускана такава тема Simple Smile.
Въпросът ми е по скоро дали сте удовлетворени от естеството на работата си, а не от заплащането й. В смисъл обичате ли работата си, отивате ли с желание на работа или напротив. А от тук произлиза и въпросът свързан със заплащането - Бихте ли сменили работа която ви носи удовлетворение, но малко пари за такава която не ви допада, но е с добро заплащане?

Да, харесвам си работата. да, отивам с желание, дори и тогава, когато знам, че ме очаква тежък и напрегнат ден.
Не знам дали бих я сменила. Честно.

# 3
 • Мнения: 2 805
Преди много си харесвах професията, сега отивам с нежелание на работа, а заплащането е под всякаква критика за труда и отговорността, която имам.

# 4
 • Мнения: 3 611
Работя за себе си, доволна съм и от работата, и от заплащането.

# 5
 • Мнения: 72
Да, много си харесвам работата и винаги отивам с голямо удоволствие.

# 6
 • в дяволитите очички на моето тормозче
 • Мнения: 983
Не, не съм  доволна нито  от работата  си, нито  от заплащането.
Не се чувствам  да тежа на мястото си.

# 7
 • Между гори и планини
 • Мнения: 4 281
Харесвам си работата, но не и заплащането. Може поне малко по-добре да бъде.
Иначе хората за които работя са страхотни, работата е много приятна.... едва ли бих я сменила (поне за сега)

# 8
 • Мнения: 284
Радвам се, че повечето отговори са на хора които си обичат работата, защото все пак там прекарваме по-голямата част от времето си. Аз също съм от тях, само че не харесвам заплащането си(но съм с надежда за промяната му Simple Smile). А иначе пускането ми на такава тема, бе провокирано първо от това, че около мен постоянно слушам хора които отиват без желание на работа, и другото е тази дилема - дали да избереш да работиш нещо което харесваш или си принуден да отидеш някъде заради по-високо заплащане, а често работата е и по-ниско квалифицирана.

# 9
 • Мнения: 5 578
Работя в нещо средно между Офис 1 и книжарница, колежката ми е най-добрата ми приятелка.
Офиса е в центъра на Русе, всеки ден се виждам с всичките си познати. Освен това имам възможността сама да кажа колко часа ще работя - до скоро бях на половин ден, сега съм на 5-6 часов работен ден по мое желание. Отивам в 8:30, тръгвам си в 13:30. Когато няма клиенти както сега, пием кафета, чатим или се гримирваме, шефа е широкоскроен и приема всичко с усмивка.
Заплащането определено не ми стига да си изхранвам семейството, но пък задоволява всички мои прищявки като козметики, дрехи, аксесоари и излизания.

Не се чувствам особено удовлетворена, защото работата няма никаква перспектива и развитие, нито трупам някакъв опит, но с тези 2 малки деца се чувствам адски изморена все още, недоспала и определено не бих могла да работя друго, по-отговорно нещо, под стрес и с голяма отговорност.

# 10
 • София
 • Мнения: 1 735
Работя това,което харесвам.Отивам в повечето случаи с удоволствие на работа.Имам няколко приятели там,а и повечето ми колеги са внимателни и отзивчиви.Когато имам проблем са ми на среща.Заплащането не ме удволетворява,но имам достъчно време за детето си /което за мен е по-важно/ или пък ако искам да работя и още нещо.

# 11
 • Мнения: 7 948
Мдааа, поредната тема на тази тема  Laughing
Сега като се явят неработещите и ще се започне едно кудкудякане...  Whistling

Но аз да си кажа за пореден път - ми харесвам си я. НО малко странно делиш естеството на работата /и условията/и заплащането от друга страна, без едното - няма как като цяло да ни се хареса! Поне аз си мисля, че са малко хората, които работят изцяло за удоволствие, без значение от заплащането, пък аз лично - не познавам такива нито един!

# 12
 • Мнения: 1 404
Доволна съм на 100%  Peace

# 13
 • Мнения: 28 766
Доволна съм ! Grinning
От работата , от условията и от заплащането ! Peace

# 14
 • Мнения: 654
Не просто харесвам,а обожавам.
Моята работа е мечта за доста жени,но....заплащането.
Може би аз не се справям достатъчно добре,
може би не успявам да ,,мина през полето",а се юрвам към вратата,
но доходите ми не са това което ми трябва.
То вярно,че на един му трябват за хляб,на друг за бензин на самолета му,
но има какво да се желае.

Общи условия

Активация на акаунт