ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!
Осемгодишната Божидара от Балчик боледува от детска церебрална парализа и епилепсия вследствие на прекаран вирусен менингит на девет месечна възраст. Оттогава тя е неподвижна и във постоянен епилептичен статус.

Проведеното до момента лечение в България с медикаменти, присаждане на стволови клетки и други не даде очакваните резултати и Божидара продължава да прави гърчове, които пречат на възстановяването на увредените мозъчни клетки и провеждането на рехабилитация.

Единственият й шанс да се излекува епилепсията и да има напредък в развитието е лечението да продължи в чужбина. След многото положителни отзиви и резултати от клиниката за Биокорекция в Тел Авив, Израел, ние се свързахме с тях и след разглеждане на изпратените документи, бяхме одобрени за провеждане на лечение.

Независимо от усилията на близки, колеги и приятели няма да успеем да съберем навреме сумата от 30 000лв, която е нужна за първия курс на лечение и съпътстващите го разходи.

Молим за съдействието на всички, които имат възможност да помогнат!

Средствата се набират на дарителската сметка открита в “УниКредит Булбанк” на името на Божидара Николаева ГеоргиеваСметка: BG93UNCR70001520206840 банков код:BIC UNCRBGSF
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS BOJI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).ЦЕНА НА SMS 1.20лв