Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 2 ноем. 2011, 12:48 ч.

Какво мисли новият президент за възпитанието...

 • 1 706
 • 26
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1 275
Мине не мине време, за съжаление, се появява тема за ударено дете в ДГ, за издърпани уши... На нас тук ни е добре известно не само колко невъзпитателно, но и колко незаконно е това. Явно не и на новия президент, поне според цитираното тук http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4264351: "Когато избирахме детска градина, ни казаха "страхотна е детската градина, бият ги" и ние решихме, че не е лошо да има и малко бой." Аз лично нямам думи. А вие?
 

# 1
 • Мнения: 131
Това е трагично....

# 2
 • Мнения: 3 673
Мен пък честно казано изобщо не ме интересува

# 3
 • Мнения: 131
Мен пък честно казано изобщо не ме интересува

Именно заради такава апатия, проблемите в нашето общество ще си съществуват винаги...

# 4
 • в здрача
 • Мнения: 2 201
Ми да ни е честит новия президент, най-първата публична личност на държавата, човека, който ни представлява и който трябва да отстоява и показва визшите морални принципи. Явно 60 % от населението това заслужават, останалите за пореден път оставаме безмълвни. Вероятно това си и заслужаваме. Ех, все по-често започвам да си мисля да си хванем чукалата и по белия свят, а някога бях голям патриот.

# 5
 • Мнения: 781
Стига, това не е сериозно. Нали знаете, че журналистите са хиени и ако им кажете, че у вас има коте, те ще пишат,че отглеждате слон. Не съм гласувала за него! Но ако се хващаме за всяка дума извадено от контекста...... А за образованието.....освен да внедряват новости, за да има името им по бумагите, политиците нищо друго не правят. И заради тези нефелни "новости" образованието ни е на този хал. Какво ще направи Той- ами като икономист ще направи....икономии!

# 6
 • Мнения: 3 673
Мен пък честно казано изобщо не ме интересува

Именно заради такава апатия, проблемите в нашето общество ще си съществуват винаги...

Да бе, щото не ме интересува какво написал някакъв си журналист за някого. Поемам товара за проблемите в нашето общество.

# 7
 • Мнения: 1 444
Аз се изумих като го прочетох още вчера, независимо дали е казано и на шега.

# 8
 • Пазарджик
 • Мнения: 536
Наистина го каза в интервю по БТВ в сутрешния блок. Като го чух не ми стана много приятно. Все едно дава карт бланш на учителките да ни бият децата в детските градини и яслите.

# 9
 • Мнения: 598
Мен пък честно казано изобщо не ме интересува

Именно заради такава апатия, проблемите в нашето общество ще си съществуват винаги...

 Peace

# 10
 • София
 • Мнения: 1 633
Много интелигентен мъж... ooooh! Whistling

# 11
 • Мнения: 321
Гледах интервюто на Плевнелиев по БТВ и човекът някак си много искрено си го каза. На мен поне ми изглеждаше, че той наистина няма проблем да му по нашляпват децата. Не знам обаче как това за него се вписва в една "модерна България".
Аз определено мисля, че имаме нужда от модернизация в образованието, но това не се отнася само до нови сгради и оборудване а би трябвало да се отнася и за отношението учител - ученик.

Докато си гледах щерката редовно се разхождахме в двора на едно училище. Там децата на воля си пушеха в междучасието. Много родители го намират това за нормално  Shocked.
Бъдещият ни президент няма против да по нашляпват децата в детските градини.
Днес един икономист се изказал, че майките не би трябвало да имат право на отпуска докато са в болнични/майчинство, защото не работели...
Ох, взех нещо да не я виждам тази светлина в тунела...

# 12
 • Мнения: 5 771
Едва ли има кой знае какво участие във възпитанието на децата си, имайки предвид какъв натоварен график има.

# 13
 • Мнения: 1 275
Той може да няма и никакво участие във възпитаването на собствените си деца, но и това не интересува хората, които ще управлява. Благодарение на интервюто обаче стана ясно какви са разбиранията му по въпроса; разбрахме, че лицето на държавата не познава съвременните й закони; и накрая, видяхме, че ще бъде поредният, който не мисли как се изказва. Редно е публичните личности да внимават малко повече. Всяка негова дума е в една или друга степен послание за обществото. И досега родителите срещат огромни трудности в борбата си за нормално отношение към децата в някои детски заведения, слава Богу, все по-рядко, но ако и президентът смята, че е хубаво да има "малко бой", вече не знам...

# 14
 • Мнения: 781
Абсолютно съм съгласна с вас ЗА ВСИЧКО...почти.
Но през последните години стана "не престижно" власт имащите да се занимават с образованието и да правят реформи /като предшествениците ,които също ни изумиха с глупост/. Сега е модно да се заемеш с полицията! А иначе-да претупаш майчинските, да вземеш от пенсионерите, да отхвърлиш данък "лукс" и да вкараш данък"колиба"! newsm78 Ама кой ще се занимава с някакви деца.Пък после младежите -неграмотни. Аз съм далеч и от майчинство и от пенсия. Но когато бях по майчинство- 2г. платен и 1г. неплатен отпуск, беше страхотно, като се върнах отново излязох в отпуск, защото имах натрупана полагаема отпуска. Ако не се мисли за майките-как ще просъществуваме?!?!?! За мен това е приоритет! Но....нито един пожарникар, нито един....премиер ги вълнуват такива дреболии!
"ВСИЧКО...почти.../"само да попитам...тук някой беше заявил, че е против децата на персонала в ДГ да използва предимство!!Защо. Значи аз докато работя с вашето дете, моето да е в другия квартал! /

Общи условия

Активация на акаунт