Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 дек. 2005, 22:29 ч.
  • Преглеждания  515  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 363
Мили момичета, вие сте моето кулинарно вдъхновение! Hug За коледа ще сме на гости и исках да направя коледни сладки. Преди няколко дни направих меденки, овесени сладки и още някакви със захар(всички рецепти от  тук), но все още са много твърди и се съмнявам че до коледа ще омекнат.  Cry Искам да ви помоля за рецепти на сладки които стават веднага за ядене.Моля ви помогнете ми да се представя добре, а това което съм сътворила се надявам да стане до нова година! Praynig

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 260
Ако мислиш че ще помогне - намажи курабийките с мармалад и ги слепи по двойки. Нашите омекнаха за 1 ден.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 363
Ако мислиш че ще помогне - намажи курабийките с мармалад и ги слепи по двойки. Нашите омекнаха за 1 ден.


Точно това съм направила и съм ги затвотила в пласмасови кутии но все още са твърди Embarassed

# 3
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
"Розички" - бързи , лесни и вкусни !

250 гр . маргарин
1 ч.ч. пудра захар
3 твърдо сварени жълтъка
1 ванилия
1 щ. сода бикарбонат
брашно - около 500 гр.
Маргаринът се разбива със захарта , прибавят се натрошените жълтъци и останалите продукти . Шприцоват се сладките в тава - застлана с хартия за печене или само намаслена и се пекат 5- 6 минутки на 180 * . Готови , още топли се поръсват с пудра захар . Консумират се след 3 - 4 часа , желателно е да ги наредиш в поднос , без да ги покриваш или захлупваш отгоре с капак - открити да са  .

# 4
  • Sofia
  • Мнения: 363
"Розички" - бързи , лесни и вкусни !

250 гр . маргарин
1 ч.ч. пудра захар
3 твърдо сварени жълтъка
1 ванилия
1 щ. сода бикарбонат
брашно - около 500 гр.
Маргаринът се разбива със захарта , прибавят се натрошените жълтъци и останалите продукти . Шприцоват се сладките в тава - застлана с хартия за печене или само намаслена и се пекат 5- 6 минутки на 180 * . Готови , още топли се поръсват с пудра захар . Консумират се след 3 - 4 часа , желателно е да ги наредиш в поднос , без да ги покриваш или захлупваш отгоре с капак - открити да са  .


Благодаря ти Нина, звучат ми вкусно, задължително ще ги направя! Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт