*************************** рекламна публикация ***************************

     Бременна сте, коремът Ви непрекъснато расте, имате притеснения относно фигурата си, като че ли не Ви е достатъчно гадно, че ходите все по-трудно, изморявате се и имате нужда от почивка, а се появяват и ужасни киселини, болка и парене зад гръдната кост.

Причините за появата на мъчителни киселини в последните месеци на бременността са покачване на налягането в коремната кухина, предизвикано от нарастването на бебето.
Това от своя страна предизвиква отварянето на един пръстен наречен сфинктера между стомаха и хранопровода и води до появата на рефлукс на стомашен сок и съдържимо.

Бременността е един от най-хубавите периоди в живота Ви и трябва да му се насладите напълно. Здравословното хранене, почивката и ЗЕРОАЦИД ще Ви помогнат, за да бъде бременността Ви спокойна.

Приема на сода за хляб през устата е метод прилаган още от времето на нашите баби, но макар и на пръв поглед безвреден, той е неприятен поради особения вкус на содата, като в същото време е с краткотраен ефект.
     


РЕШЕНИЕТО е ЗЕРОАЦИД.

Вашето вкусно оръжие срещу киселините!

ЗЕРОАЦИД облекчава симптомите в рамките на 5 минути.
Представлява удобна за прием дъвчаща таблетка, съдържаща калциев и магнезиев карбонат, които приети през устата неутрализират излишъка от киселина в стомашния сок и премахват неприятните усещания.

Калциевият и магнезиевият карбонат се резорбират незначително и не водят до физиологични промени, затова ЗЕРОАЦИД е подходящ при бременни.

Дозата е една дъвчаща таблетка 3-4 пъти дневно след хранене, като таблетката не трябва да се гълта.

Разбира се, избягването на определени храни остава задължително условие, например цитрусовите плодове, прекалено мазната и пържена храна, газираните напитки, лютото.

Подходящи за всички бременни с киселини са всякакви нецитрусови плодове, картофи, ориз, тестени изделия, нетлъсто месо.

И ако все пак, въпреки диетата, киселините, предизвикани от нарастването на вашето бебе, Ви притесняват, то насреща имате вкусно и безвредно оръжие: ЗЕРОАЦИД.