Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 63В този труден момент семейството на Деяна има нужда от нашата подкрепа,защотот започват трудна битка срещу здравната система.На таткото на бебето са отказани всякакви помощи за отглеждане на дете.Отказана е и пенсия на бебето.

В тази връзка,майката на Деяна-Людмила е открила дарителска сметка,където всички ,вие мили хора,които толкова време се отзовавахте и предлагахме помощта си да може да помогнете.Нека всеки един от нас,който има възможност,колкото и малка да е тя да помогнем на това малко бебенце,лишено от щастието да бъде отгледано от майка си!

Дарителската сметка е:

Обединена Българска Банка АД
 
BIC:UBBSBGSF

IBAN: BG14UBBS80021059113130

Людмила Димитрова ВелиноваБлагодаря от тяхно име предварително и силно стискам палци да успеят да се преборят!

За тези от вас,които не знаят ,коя е Деяна ето това е темата:http://www.bnews.bg/article-37196

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 18:08 от Nad1_Nad1

# 1
 • Мнения: 63
Искам да помоля,ако може да заковете темата,за да  не бъде измествата толкова назад!

# 2
 • Вън от пространство и време
 • Мнения: 2 277
В този труден момент семейството на Деяна има нужда от нашата подкрепа,защотот започват трудна битка срещу здравната система.На таткото на бебето са отказани всякакви помощи за отглеждане на дете.Отказана е и пенсия на бебето.

А какво общо има здравната система с отпускането на помощи за отглеждане на дете и сирашки пенсии? Това са две различни министерства, две различни системи.

Искрено и дълбоко съчувствам на семейството за случилото се. Дано имат сили да го превъзмогнат. А детенцето не е добре, така ли? Каква сума трябва да се събере за лечението му? Малко повече подробности относно точно за какво се събират средствата ще помогне на каузата.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 2 842
А детенцето не е добре, така ли? Каква сума трябва да се събере за лечението му? Малко повече подробности относно точно за какво се събират средствата ще помогне на каузата.

# 4
 • Мнения: 179
Не съм сигурна, но мисля, че не става дума за лечение на детето, а за това, че таткото е на 22 г., безработен, и са му отказани парични помощи като майчинство и т.н. Той реално няма никакви средства, с които да издържа детето, така ли е?
Аз лично това го разбрах миналата неделя, от предаването на Росен Петров.  Дано авторката на темата даде повече подробности.

# 5
 • Варна
 • Мнения: 2 842
Дали няма тази тема да е полезна относно отказа  newsm78 :
BG-Mamma :: Дом и семейство >> Родители, отглеждащи сами децата си (Модератор: Shopping FUstA) >>
Тема: Какви привилегии имат самотните родители? 2"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=567381.0

# 6
 • Мнения: 63
Детенцето е добре!

Семейството започва битка,срещу здравната система,за да не остане смъртта на Деяна Георгиева,поредния потулен случай!

Ходено е навсякъде и за всичко са имали мотиви,за да откажат.Глупава страна!Иначе искат да се раждат българчета!

Да  бащата не разполага със средства в момента.Безработен е,а то няма и как да е ,при все че се грижи за бебето.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 18:11 от Nad1_Nad1

# 7
 • София
 • Мнения: 3 078
Готова съм да даря пари, но искам да те отиват за издръжката на детето, за храна, консумативи, дрешки и всичко останало. Не искам да отидат за адвокат, там трябва да се събират отделно ако се налага, дори да се търси безвъзмезна юридическа помощ по линия на форуми и неправителвени организации.....Съжалявам, не искам да превръщам темата в гадна дискусия точно в този отчайващо гаден момент за това семейство! Стискам палци на таткото, нека Господ да му даде сили да си отгледа детето.

# 8
 • Мнения: 63
Момичета,аз изпълнявам отправена към мен молба  Hug

Сметката е открита най-вече заради детето,бабата е безработна,бащата също,а знаете,какъв огромен разход е отглеждането на дете.

# 9
 • Мнения: 6 337
А с дрешки, памперси и други неща от първа необходимост може ли да се помогне?
С удоволствие бих изпратила такива неща.  Peace

# 10
 • Мнения: 63
 На този етап много хора са се отзовали с дрешки и други битови неща.

Сега основен проблем са финансовите проблеми,с които се сблъскват хората.Затова е дадена и банкова сметка,за всеки който има възможност да помогне!

# 11
 • София
 • Мнения: 8 225
Може би трябва хората пак да се свържат с телевизиите, които правиха репортаж за Деяна. Да споделят как са им отказали. Дано тогава социалните се разбързат и решат случая в полза на бебето.

# 12
 • BG
 • Мнения: 2 449

Гледам в момента "Горещо". Няма как да е човешко всичко това.....Къде е Господ? Защо, Господи?

 Cry Cry Cry


# 13
 • Мнения: 3 479

Гледам в момента "Горещо". Няма как да е човешко всичко това.....Къде е Господ? Защо, Господи?

 Cry Cry Cry
Не, Бенисима, този път въпросът не е този. Въпросът е къде са лекарите? Къде е човешкото в тях? Да попаднеш на лекар с Човешки облик в България е късмет! Казвам го и от личен опит! Има добри лекари, но те са като белите лястовици-срещат се рядко.

И аз гледах Горещо! Стисках, стисках сълзите, накрая ги пуснах на воля!

Мила, Деяна Flowers Rose

# 14
 • В уютен дом! Елените
 • Мнения: 55
Досега гледах Горещо и плаках ли плаках заедно с нейните близки, не че ще променя нещо, просто е нечовешко в 21 век да се случват такива трагедии  #Cussing out Дано близките и намерят сили и средства, за да получат наказание "лекарите", които почерниха живота на тези хора и оставиха детето и сираче ! ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА И!!!

Общи условия

Активация на акаунт