Здравейте мами,

Помагайте, моля  Sad
Вече повече от седмица имам силно зачервено гърло, без никаква болка и не мога да се ориентирам какво се случва. Това е част от картинката.
Започна като силно дразнещо гърло. За 2 часа изсмуках всички възможни таблетки под ръка - с антибиотик, без антибиотик, с прополис и всякакви други накрая дразненето престана.
В следващите дни се оказа, че е някакъв страхотен вариант на грипен вирус, защото се изредиха разстройство, повръщане, хрема, главоболие, температура, болки в ушите, болки в стомаха с най-различна продължителност...  Или по-скоро краткост, защото състоянието много бързо се променя. На финала, това което се задържа повече дни е дискомфортът при ядене и при ходене до тоалетна и това странно силно зачервено гърло без болка. Понеже стомаха ми хич не е добре не успявам да поддържам антибиотика, който ми изписа личната за гърлото. Не съм и сигурна дали това е подходящото лечение, но няма как да разбера. На някой да му се е случвало такова нещо? Досега винаги ме е боляло, когато е възпалено.
Моля, предложете как да го туширам.
Благодаря предварително за вашите съвети.

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 18:26 от Linda Angel