************************************** рекламна публикация **************************************

                  
       Liquid Off  е единственият високо ефективен натурален дренатор в течна форма при:

       • ОТОК НА КРАЙНИЦИТЕ
       • ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ
       • ЦЕЛУЛИТ
       • НАДНОРМЕНО ТЕГЛО
       • СИНДРОМА „ТЕЖКИ КРАКА”
       • ИДИОПАТИЧНИ ОТОЦИ
       • ОТОЦИ, СВЪРЗАНИ С ПМС


       Ако не приемате достатъчно течности, метаболизмът ви ще се забави с 2 до 3% и тялото започва да складира повече мазнини, приблизително по килограм годишно.

       Когато тялото събира вода, от която не може да се освободи, се развива състояние, наречено едема – медицинският термин за задържане на течности. Най-често причина за това са бъбречни и сърдечни болести, диабет и чернодробна недостатъчност. Не е за пренебрегване и задържането на течности, причинено от хормонален дисбаланс, запек, интоксикация, прекалена употреба на сол или захар, силен стрес, недостиг на някои хранителни вещества (особено магнезий и калий) или чувствителност към една или друга храна.

       Приемът на вода е важен за правилното функциониране на организма, но по-важно е да се подпомогне „дренажната” система да отведе бързо токсините извън тялото. При недобре функционираща „дренажна” система на организма, дори и здрав човек често се събужда недоспал, с подути глезени и пръсти, както и  торбички под очите. Много хора приемат тези състояния като нормални и съпътстващи ежедневието, но истината е, че те са следствие и/или предвестник на много заболявания.

       Зимният период, който е характерен с по-обилен прием на мазни и солени храни, намалена консумация на пресни зеленчуци и плодове, както и пиенето на по-малко вода, прави проблема още по-осезаем. Ето защо, точно сега е моментът да подобрите дренажната система на организма си, което за първи път е възможно чрез прецизна комбинация от натурални билкови екстракти.

       Продуктът се казва Liquid Off и името му недвусмислено показва, че работи за премахване на излишните течности в организма. Liquid Off е дренатор, който бързо освобождава задържаните течности и токсини без да нарушава естествения воден баланс на тялото.

       Liquid Off е дренатор, който бързо освобождава задържаните течности, а чрез тях и токсините без да нарушава естествения воден баланс на тялото.

       Liquid Off  НЕ Е ПРОСТО ДИУРЕТИК, защото има комплексен подход при решаване на проблема със задръжка на течности. Внимателно селектираните растителни екстракти имат троен ефект: дренаж, детоксикация и отслабване. Това се постига чрез активиране на чернодробен, бъбречен и циркулаторен механизъм.


       Произведено от Plameca – Испания за „Хербамедика” ЕООД , тел.: 02/ 818 48 70
       www.herbamedicabg.com

       Продукта е наличен във фармацевтичната мрежа, но може да се закупи и на www.herbamedicabg.com.


       Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 11:11 от zaheto