Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 295
Здравейте, днес разбрах, че шийката на матката ми е разкъсана. Задавам си доста въпроси  - от това защо не са я зашили след раждането, до -  възможно ли е, ако забременея, да износя бебе? Някой имал ли е такава бременност - с разкъсване на шийката?

# 1
  • Мнения: 142
"Защо не са я зашили?" е важен въпрос и си струва да бъде зададен на водещия раждането, макар, гледайки лентичките, едва ли ще получиш задоволителен отговор след толкова време.

С подобна травма на шийката, в зависимост от големината, мястото и броя има вероятност да има проблем със задържането  и износването на бременността до термин, но най-точен отговор може да ти даде акушер-гинеколог - за рисковете, вариантите за предодвратването им и т.н.
Успех!

# 2
  • Мнения: 46
Възможно е -аз съм с такава,но при бременност е задължителен серклаж.

# 3
  • Мнения: 295
Atarax, благодаря за отговора!   bouquetИскам да споделя мислите си в този момент: при второто ми раждане измъкнаха бебето много бързо, неестествено. Акушерката сама взимаше решенията, бързо се прецени, че няма нужда от нито един шев. При първото ми раждане, което беше през нощта, дори нямаше лекар до мен - спеше сладко някъде. Имаше опасност от задушаване на плода и само Бог ми помогна тогава, акушерката беше много изплашена... Мисля си, когато човек има възможност да избере опитен и прецизен специалист до себе си, който познава като човек и лекар - нека го направи. Може би ще си спести някои усложнения...Аз раждах без избор на лекар.

danchon19, благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт