Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте, мили бъдещи или настоящи майки. Преди три месеца родих прекрасно детенце. С моя съпруг решихме да сме модерни и да се погрижим предварително за здравето на нашето дете. В следствие на това наше желание се свързахме с Биохеленика България и сключихме договор за съхранение на стволови клетки в Гърция. Всичко бе супер- дойде лекар взе нещо от пъпната връв и ми казаха, че т.нар. контейнер тръгва за Гърция.
Понеже съпруга ми си е от типа "Тома неверни" изнамери контакти на Биохеленика Гърция и се обади да попита дали контейнера е пристигнал и дали всичко е ок. За наша огромна изненада от там му казаха, че контейнера е пристигнал, той е обработен и вече предаден за съхранение, но не се знае за колко време, защото представете си Биохеленика България, която не е собственост на Биохеленика Гърция не е извършвала плащане от 6 месеца и те не могат да ми гарантират въобще , че утре няма да изхвърлет стволовите клетки. Искам да отбележа, че ние сме си изплатили всичко до последната стотинка на лъжците от България.
Мили дами, внимавайте с коя фирма сключвате договор за това така важно нещо, а искам да отбележа и значително скъпо!!!

# 1
  • Мнения: 0
Здравейте, Tonny_sf,

Аз съм Теодора Самарджиева - управител на Тъканна банка Биохеленика България и в това си качество, бих искала да отговоря на Вашите откровени нападки и манипулации. Извършена е поименна проверка на донорите взели стволови клетки от Биохеленика и лице с вашето име категорично не фигурира. Сертификатите връчени на семействата са документ удостоверяват, че биологичният материал ще бъде съхраняван за период от 20 години. Тъканна банка Биохеленика България е българско дружество представител на Биохеленика, Гърция и е регистрирана съобразно българското и европейското законодателство / за справка проверете публичния регистър на Агенцията по трансплантация/.  Президентът на Биохеленика Гърция заедно с българския екип проведе пресконференция в БТА на 18.11. 2011 г. за да оповести най-новите постижения в областта на приложението на стволови клетки и  да изрази публично решение за дългосрочно сътрудничество с нашето българско дружество.  Относно използваните квалификации, "че сме лъжци", ще ви подведем под наказателна отговорност за отправена клевета и обида.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт