Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 2
Здравейе, момичета! Подариха ми нагревател на Аvent, който тъй като ще се храним с АМ мисля,че ще ми върши добра работа. Проблема е, че момичето дето ми го подари никога не го е ползвала, а е изхвърлила упътването. Някой може ли да ми каже колко точно вода се слага в уреда, тази вода изхвърля ли севеднага след затоплянето или може да се ползва няколко пъти, уредът гаси ли се от контакта след затопляне или си е винаги включен. Много ще съм благодарна ако някой ми помогне.

# 1
  • Мнения: 914
Здравей!
Количеството вода за уреда зависи от големината на шишето,за малките е нужна повече и ако след това сложиш голямо ще прелее.Като сложиш да топлиш пълно шише водата на уреда тогава трябва да достига почти до горната част на уреда.Ако контакта не ми е трябвал за нещо не съм го изключвала,а водата я сменяй веднъж дневно например за да не се вмирисва.
# 2
  • Мнения: 1 897
Трябва да има ограничител до къде да пълниш вода вътре в уреда.Не я сменяваш всеки път,но задължително доливаш.Ако ви е варовита водата не е лошо да преваряваш за уреда,защото се полепя варовик по нагревателя и започва да топли по-бавно.Аз лично не го изключвам от контакта.

# 3
  • Мнения: 914
За варовика се изварява всеки месец с вода в която е разтворена лимонена киселина ако не съм забравила за 10мин. на най-високата степен и след това киснеше още половин час.

# 4
  • Мнения: 2
значи в самият уред има една синя кошница вътре и нито на нея, нито на уреда има някакво ограничение за водата. Да разбирам ли че по осмотрение слагам вода - т.е. да е горе долу /малко да надвишава/ течността в бутилката дето ще се топли, т.е. там докъдето стига млякото или кърмата, та малко над това да се пълни уреда????
и второ - прави ми впечатление, че ако не се изключва от контакта лампата му светва от време на време, това нормално ли е или не?

# 5
  • Мнения: 1 272
Моят нагревател не е на Авент, но предполагам че работи на същия принцип. СЛага се малко вода в нагревателя, горе-долу до линията на водата в шишето. КАзвам горе-долу. И по-малко да е, не е страшно. Ако е повече, по-бавно ще се стопли. На моя нагревател пишеше водата в нагревателя да не надвишава 1 см от края на уреда (това обаче след като се сложи шишето понеже водата се вдига). Аз лично не сменям водата при всяко затопляне - сменям я на 1 или 2 дена. Тя постепенно се изпарява, така че се налага доливане понякога. Не изключвам нагревателя от контакта, а само включвам и изключвам с копчето на самия уред.
Шишето се вади посредством тази кошница, но аз го вадя с ръце.  Laughing

# 6
  • Мнения: 2
И аз имам на Авент. Отзад на уреда има бутон за включване и изключване, аз от там го спирам и пускам. Не изключвам от контакта. За малко шише от 125 мл. слагам вода на око около нивото на млякото в шишето и това е. Ползвам уреда на 1 степен и половина, защото така стопля по-бързо. Наистина е много удобен този уред! В сайта на филипс има упътване на английски, обаче в момента имат проблем и не мога да ти намеря точния линк - http://www.philips.bg/#/headernav/consumer/mother_and_child_care

# 7
  • Мнения: 3 154
Ако е актуално питането, мога да помогна.
Имам уред на Авент. Значи в упътването пише, че се пълни вода до нивото на млякото в шишето. Отзад по-старите модели нямат копче за изключване и включване май и затова трябва да се изключи от контакта. Моя е с копче, но понеже в упътването е препоръчано изключването и от контакта, аз го правя всеки път. Водата не се сменя всеки път, но винаги се проверява, че се изпарява.
Ако е необходима още някаква информация, имам упътване на бг, утре мога да пиша по-подробно.

# 8
  • Мнения: 1
Моля, публикувайте упътването на бг. Моя е по стар модел, с розовото копче което се върти. Питането ми е, в него има една купичка дълбока 3-4 см, а иначе отдолу се сипва водата- шишето къде се слага? И за какво се ползва тази купичка?

Общи условия

Активация на акаунт