Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 4
Здравейте, предстои ми връщане в Стара Загора. Иска ми се да запиша малкия на ясла, но някой може ли да ме светне как става тази процедура там? Мога ли по това време на годината да го запиша? Също ще съм благодарна, ако изкажете мнение за яслите в града. Ние живеем до СОУ Иван Вазов.

# 1
  • Мнения: 4
Явно няма мами от Стара Загора днес тук

# 2
  • Мнения: 7
Ние посещавахме ясла "Синчец" до Аскента.
Много съм доволна, нямах никакви проблеми и детето ходеше с желание.
На Вас обаче ви идва доста далеч.
Яслата която се пада на Алана - Кокиче мисля №5 се казва, е ремонтирана това лято и също има много добри отзиви за нея.
Процедурата каква е ли... ами при нас беше тежка.
Бяха ме предупредили, че трябва да подам документи поне 6 месеца по рано от когато мисля да го пусна за да ми е сигурно мястото. Мислех да го пусна май месец, напролет за да е топло и да не боледува много. Е на първия работен ден в годината 03,01 мисля беше бях с молбата и акта за раждане в гардината която е до Магазин ПА -ПА. Приеха ми документите бях 34 молба, имате шанс да ви приемем, това ми отговориха. Междувременно поддържам връзка с други майки и така в края на същия ден реших/или по скоро те ме убедиха/ за по сигурно и мое спокойствие да се застраховам като подам в още една ясла молба. Речено сторено, другата ми най -близка беше Синчец. НА 01,05,2010 отивам в първата ясла да питам аз кога ще ни приемат и какви изследвания да пусна. Имаше доста почивни дни и трябваше да се съборзя. На вратата директорката ме посрещна с думите ами вижте сега ние ще излизаме в ремонт от 01,06 и не се знае кога ще приключим уж само за месец, но ....най добре след ремонта да ви взема  Shocked Shocked Shocked Мен не ме устройваше , защото трябваше да се връщам на работа.
Ядосана си тръгнах и отидох да попитам в другата ясла.
Директорката там ми каза няма проблем. Кажете от кой май искате да започнете и ми обясни изискванията. Разбрахме се да почнем от 17,05,2011, тъй като около 6 май имаше 4 почивни дни, а изследванията не стават много бързо.
Изискват изследвания за кръв, урина и чревни.
Правят се или в ХЕИ или в Немския център/аз там ги правих/. Чревните излизат най -бавно между 3-7 дни, най често 4-5 ден ги получаваш. В яслата имат изискване изследванията да не са по стаи от 10 дни и трябва добре да си съобрзиш датите като ги пускаш и като ги вземаш.

# 3
  • Мнения: 4
ох, благодаря ти за отговора. Знаех си че има някакви срокове за изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт