Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 17 септ. 2004, 15:54 ч.

Panirani pile6ki but4eta-pomo6t!

  • 2 741
  • 3
  •   1
Отговори
  • Montreal, Canada
  • Мнения: 9
Zdraveite momicheta! Dovechera ste imame gosti i smjatam da prigotvja panirani dolni pilechki butcheta. No imam edin problem - nikoga dosega ne sum pravila. Molja daite mi suvet - purvo da gi svarja li leko, ili napravo da gi purga? A vie kak gi prigotvjate? Pishete mi i za drugi rezepti s pileshko dolno butche, ako znaete.

# 1
  • София
  • Мнения: 293
Здравей, аз процедирам по следния начин:
Бутчето го обезкостявам, така че да се получи нещо като пържолка. Поръсвам със сол, овалвам в брашно, топя в яйце+малко сол и пържа.
Това е не е сложно и става много вкусно Wink

# 2
  • Stara Zagora
  • Мнения: 871
Можеш да погледнеш ето тук http://iana.data.bg/ . Има интересни рецепти.

# 3
Grinning Zdrawej, mila!!!
nishto strashno nqma w tezi butcheta shtom kokoshkata e zakolena i ne podawa glawa ot tendgerata da te kylwe Laughing
Ta eto az kak gi prawq:
1.swarqwam gi w podsolena woda w tendgerata pod nalqgane/ako nqmash takawa moge i w obiknowena- ne zabrawqj da gi otpenish!/
2.razbiwam qjcata w po-dylbok syd
3. ima specialni galeta za pileshko meso,ako nqmash takiwa polzwaj obiknoweni,ako nqmash nikakwi-- brashno!
4. butchetata se owalwat pyrwo w qjcata,posle w galetata,posle pak w qjcata
5. pyrvish w sgoreshtena maznina
Dobyr apetit!!!



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт