Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1 243
Купихме билети София -Мадрид-Лансероте за 17 ноември. Резервацията направи наш близък и сега при проверка видях, че на номер на документ на мъжа ми е попълнил не номера на личната му карта, а номер N.I.E, което си идентификационен номер за пребиваване в Испания като емигрант. Полета София-Мадрид се изпълнява от България Еър, а Мадрид-Лансероте от Ибериа.
Дали ще е проблем, че не е попълнен номера на личната му карта?
Благодаря предварително за отговорите  bouquet

И още нещо се сетих, знма , че в цената на България Еър е включен и чекиран багаж, и при Ибериа ли е така? Никъде не виждам допълнителен багаж  newsm78

# 1
  • Мнения: 380
Не би трябвало да има проблем, досега на нито едно летище, не са ми проверявали номер на документа за самоличност дали отговаря на това, което е написано в билета. А и само България Ер са искали цял номер. Други авиокомпании искат само срок на валидност и тип на документ, а някои изобщо и не искат. А дори и да е даден номер на документ, може да се пътува и с друг документ за самоличност, само да е валиден. Минала съм през много летища в Европа, включително и такива в Испания. Е, имената на билета трябва да са верни.
 Peace

# 2
  • Мнения: 119
Toчно така.
Аз бях дала номер на личната си карта , но пътувах с паспорта и никой не е задавал въпроси.

# 3
  • Beyond the Frontiers
  • Мнения: 2 925
Номерата нямат значение, авиокомпанията ще си ги попълнят на чек ин, ако са им нужни. Имате багаж и при Иберия - предполагам сте икономична класа.

# 4
  • Мнения: 1 243
Благодаря ви много за отоворите  bouquet Успокоихте ме.
Днес звънях и на България еър и те казаха, че надали ще има проблем и при Иберия.
Още веднъж, много ви благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт