Здравейте! Търсих из целия подфорум, но не намерих информация за това как да проверя дали надбъбречните ми жлези функционират относително добре. На стева дума за никакви опити за самолечение, просто ми предстоят процедури за асистирана репродукция (стимулирана инсеминация). Имам доста неприятно Хашимото и след много перипетии стана ясно, че второ дете по естествен път няма да ми се получи.

Аз обаче съм малко напрегната, защото всичките ми здравословни проблеми - Хашимото и т.н., се отключиха след голям шок и стрес (не ми се навлиза в подробности, но не пожелавам на никого). Та, цикълът ми още си е на принцип "от дъжд на вятър", макар, че вземам хормони за щитовидната жлеза. За да съм сигурна, че тежкият стрес не е довел до "бъгване" и на надбъбречните жлези (моята лична лекарка ми намекна, че има някакви съмнения в тази посока), искам да замина за България и да се срещна с репродуктивния си специалист, с когото работим вече година и сме проверили всичко останало, със спокойствието, че не съм пропуснала нещо. Имам му много голямо доверие, но при натовареността на българските репродуктивни специалисти, може да се случи нещо да остане недогледано.

Та, след дълги обяснения, че не планирам да прилагам лечение на своя глава или нещо подобно, моля, ако някой знае - кажете ми какви хормони да изследвам тук и как  Hug Благодаря ви!

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 11:10 от Saule