******************************* рекламна публикация *******************************Мултивитамините Prenatal от Jamieson®:
  специално създадени за бременни и кърмачки
  съдържат над 30 съставки - витамини, минерали, хранителни вещества и други
  осигуряват нужните хранителни вещества за растежа и развитието на плода
  подпомагат нормалния метаболизъм и физическото благосъстояние на бъдещата майка
  съдържат натурални витамин D3 и фолиева киселина
  спомагат за предотвратяване на дефекти на невралната тръба при плода
  са натурална, лесноусвоима формула, щадяща стомаха


През бременността дневната нужда от повечето жизненоважни витамини и минерали нараства. Фолиевата киселина, желязото и цинкът са необходими в по-големи количества през бременността, а в същото време това са веществата, които най-често са в дефицит. Приемът на мултивитамини под формата на храителна добавка е изключително важен, тъй като бременната трудно може да набави всички нужни вещества само чрез хранителния си режим. Същевременно, приемането на мултивитамини трябва да продължи и в периода на кърмене, за да се осигурят всички необходими нутриенти за бебебто.


Мултивитамините Prenatal от Jamieson® са уникален комплекс от 33 мултивитамини, минерали и хранителни вещества, специално създадени за нуждите на бременната жена и кърмещата майка. Те съдържат фолиева киселина за превенция на дефекти на невралната тръба, желязо за превенция на анемия и 20 мг цинк за предотвратяването на малформации и ниско телесно тегло на плода. Формулата е обогатена и с 400 IU витамин D3, който спомага за абсорбирането на калций в организма, като подпомага здравето на костите, зъбите и кожата.


Мултивитамините Prenatal от Jamieson® се препоръчват:
  преди зачеване
  през бремеността
  в периода на кърмене


Мултивитамините Prenatal от Jamieson® са създадени от естествени източници, не съдържат изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Благодарение на храносмилателните ензими и хелатните минерали във формулата, Prenatal от Jamieson® гарантира изключително добро усвояване на съставките и същевремнно щади стомаха.

Jamieson Laboratories е водещият производител на витамини и хранителни добавки в Канада. Причината? Jamieson използват само най-висококачествените съставки от световна мрежа от доставчици на натурални суровини, като контролират производствения процес изцяло – те сами разработват, тестват, произвеждат, опаковат и дистрибутират своите продукти.
Резултатът е богата гама от продукти с изключително високо качество, в това число и над 50 патентовани новаторски формули, които поддържат жизнеността и подпомагат благополучието на цялото семейство.
Всички продукти на Jamieson са произведени съобразно минимум 360 процедури за контрол на качеството, гарантирайки максимално активно действие и абсолютна клинична чистота. Никой друг производител не може да отговори на тези изисквания.

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 15:21 от BG-Mamma™