****************************** рекламна публикация ******************************Правилното хранене помага на децата да растат здрави и ги зарежда с енергия и жизненост. Но когато храненето е непълноценно, приемът на мултивитамини гарантира, че Вашето дете получава жизненоважни хранителни вещества всеки ден.
Мултивитамините Vita-Vim® за деца от Jamieson съдържат витамини и минерали за оптималното развитие на Вашето дете и специални нутриенти за здраво зрение, кожа, кости, зъби и силна имунна система.
Мултивитамините Vita-Vim® за деца са също така вкусни и забавни. Всеки мултивитамин е във формата на различно животно и с чудесен плодов вкус, който децата обожават.

Конкурентните марки просто не могат да отговорят на това качество!
Jamieson гарантира най-доброто за Вашето дете. Никои други мултивитамини не Ви предоставят високо качество, естествени източници ПЛЮС:

   Никакви изкуствени оцветители и вкусове
   Без аспартам
   С концентрати от плодове и зеленчуци
   10 мкг Витамин D3 за нуждите на развиващите се кости
   Подходящи за деца от 3 до 13 години

Jamieson Laboratories е водещият производител на витамини и хранителни добавки в Канада. Причината? Jamieson използват само най-висококачествените съставки от световна мрежа от доставчици на натурални суровини, като контролират производствения процес изцяло – те сами разработват, тестват, произвеждат, опаковат и дистрибутират своите продукти.
Резултатът е богата гама от продукти с изключително високо качество, в това число и над 50 патентовани новаторски формули, които поддържат жизнеността и подпомагат благополучието на цялото семейство.
Всички продукти на Jamieson са произведени съобразно минимум 360 процедури за контрол на качеството, гарантирайки максимално активно действие и абсолютна клинична чистота. Никой друг производител не може да отговори на тези изисквания.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 16:44 от BG-Mamma™