Здравейте,

моля да се включат потребители,които разбират за какво иде реч.

Получих ревизионен доклад /за мен и съпругът ми /.Прочетох го обстойно,няколко пъти,бяха приложени различни извадки-какви сметки имам открити/закрити,кога съм теглила/внасяла по тях,кога съм минавала зад граница,каква е сумата ,която съм получавала от работодателите си и т.н. Приспаднати са разходи за съответните периоди /парични средства нужни за издръжка на един човек,съответно увеличили се след сключването ми на брак и раждането на детето ми/.

На последната страница е изписана сумата от 1700 лв,като дължима за периода 2005-2009г.

И, тъй като този ревизионен доклад е нов за мен /никога не съм чувала за него,съпругът ми го е получил от мое име на07.11.2011 г,докато съм била на работа/ ,искам да попитам-мога ли да обжалвам? Какво като цяло  е това ?!? Защо ми правят ревизия ? Защо са преценили ,че ми е нужна сумата Х като съм отивала на "частна командировка зад граница "като аз ,вероятно съм изхарчила сумата ХУ?

Отново да кажа-нямам си никаква идея какво е това,пълен лаик съм в тази сфера и цяла вечер чета по въпроса /горе-долу ми се разясни,/,но ще бъда благодарна,ако се включи и някой компетентен потребител да ми даде нужните разяснения.