*********************************  рекламна публикация *********************************

www.uspeshni-vrazki.com:
Знаете ли, че е погрешно да хвалите детето си, когато ви показва рисунката си. И да го критикувате също! А кое е правилното?

Сега можете да научите от...

КАК ДА ВЪЗПИТАВАМЕ ДЕЦАТА СИ...
за да гарантираме добър живот на тях и на себе си

Вечерна лекция
(за родители на деца от 0-18 години или мъже и жени, които искат да бъдат родители)
Родителите винаги обичат децата си и желаят най-доброто за тях. Но не винаги знаят как да реагират правилно на различните ситуации, които малките им поднасят.
 
Реакциите на родителите са от огромно значение за децата – всяка дума, действие, случка, дори наглед съвсем дребни, оформят съзнанието им като пластилин. Това е от толкова голяма важност и от него зависи изцяло бъдещето на порасналото дете – определя самочувствието му, здравето му, успеха му в професията, любовния му живот, социалните му контакти.
 
Затова е важно родителите да бъдат подготвени.
 
На тази лекция ще научите:
•   Какви са предизвикателствата в различните възрасти на детето – и как да реагираме адекватно на тях?
•   Защо дори и да сме добронамерени, пак можем да навредим на детето си от незнание. Защо например не е добре да се критикува или хвали дете, което ни показва рисунката си. И кой е правилният начин да реагираме на неговия жест?
•   Какво могат децата ни в действителност? Могат ли още от съвсем малки сами да определят колко и кога да се хранят, кога да си лягат и т.н.?
•   Как да реагираме, ако братята и/или сестрите се карат помежду си, спорят или се удрят. Това е един от най-тънките моменти в родителството – рядко се срещат родители, които да реагират правилно в подобни случаи.
•   Как да поставяме ограничения на детето си, така че то да ги спазва. Какво да правим, когато на нас самите ни е мъчно, че му казваме „не”?
•   Какво да правим, ако децата ни в тийнейджърска възраст искат сами да определят кога да излизат и кога да се връщат...
•   Как да направим така, че хем да сме добри родители, хем да имаме време и за себе си и задоволяваме и собствените си нужди от почивка, лично пространско и желанието да получим помощ от близките си?
•   Защо нито авторитарното, нито демократичното възпитание са добри за децата и отношенията ни с тях. Има ли друг вариант?


КОГА: 25 ноември, от 19 ч. до 21:30 ч.
КЪДЕ: София, Учебен център "Успешни връзки", кв. Лозенец, ул. "Димитър Хаджикоцев" 35-37, вход А, ап. 6
ЦЕНА: 25 лв.
ВОДЕЩ: Милена Динкова, консултант по успешни връзки
ЗА ЗАПИСВАНЕ: Заявяването на присъствие е задължително, моля, побързайте, местата са ограничени! Заявете участието си на тел. 0893 220 801 или на sofia@uspeshni-vrazki.com
ПОВЕЧЕ ИНФОРАМАЦИЯ: www.uspeshni-vrazki.com

За водещата на лекцията:
Милена Динкова е психолог, специалист в областта на човешките отношения. Като консултант има голям опит в работа с пролеми в семейството и 95% от клиентите й бързо намират облекчение на трудните си ситуации.
Освен значителния й опит с детските преживявания и възпитанието, тя е изтъкнат специалист в консултирането на проблеми между мъжете и жените.
Автор е на много статии за личните любовта и отношенията, които можете да прочетете на сайта www.uspeshni-vrazki.com в категорията Статии "Лични връзки"
 
Ето някои от най-новите статии:
Какво желае мъжът най-много от жената?
Как да развиете женствеността си?
Какво трябва да знаем за трудните хора?
 
Предстоящи лекции от същата водеща:
Възможна ли е моногамията?
Истината за човешката природа – без митове и лъжи...
 
Предстоящи тренинги от същата водеща:
Хармония с мъжа до теб
Изкуството на поддържене на връзка, на което никой не ни е учил
 
Електронна книга от водещата:
49 стратегии за успех с мъжете и връзките
Имате рождено право да бъдете обожавана жена...