Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 7
Здравейте, получих своето уведомление от БТ за курс по счетоводна отчетност -960 часа по програмата аз мога повече. Желая да го уча под дистанционна форма на обучение. Сега трябва да си търся доставчик. Гледах много сайтове и се спрях на ЦПО към Матев строй. Моля някой, който кара същия курс дистанционно да ми даде повече информация относно обучението там. Благодаря предварително.

# 1
  • Мнения: 41
radost_21_bg

Здравейте,

и аз съм в тази фирма, но в друг курс. Мога да кажа за моя курс - имаме видео уроци, лекции и упражнения, има и форум. В седмицата 1 или 2 пъти се събираме онлайн за урок с учител.

За сега съм много доволна - не съм очаквала честно казано такива интересни неща.

Отвреме-навреме звукът в класната стая е малко проблемен, но имаме уверението, че ще бъде отстранен проблемът.

За организаторите - също са много културни и отзивчиви. Когато се обадя, или пиша имейл, получавам отговор почти веднага.
Мисля че и курсът по счетоводство ще е добре направен.
 

# 2
  • Мнения: 7
 Forum-ka

Здравей,

Мерси за отговора. Ти какъв курс караш? Пратиха ли ти някакви учебници и материали по пощата?
Като си изпрати уведомлението - фирмата само долния отрязък ли ти върна за БТ? Много въпроси станаха, но не ми е ясно всичко относно дистанционната форма на обучение. Моля те дай ми повече информация. Благодаря ти предварително.

# 3
  • Мнения: 0
Здравейте,
извинявам се , ако не пиша на правилното място, но не знаех къде да пиша. Имам един въпрос. Казаха ми , че не мога да уча английски, защото съм за вършила гимназя с чуждоезиков профил английски, но друг език може, но като си взех си уведомление от бюрото по труда в него пише английски  вместо испански и искам да питам дали ако отида в някоя фирма и се запиша на английски от бюрото по труда ще ми направят проблем и няма да ми дадат ваучер.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт